2777
2789
عنوان

بچه ها من دیروز ضربه مغزی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 9675 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردرد شدید  دیروز بینایی مو از دست دادم  خستگی زیاد خیلی  حتی نمیتونم سرمو رو بالش ...

چی شد ک ضربه مغزی شدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیرم بعضی ها بی هوشی ندارن  من زنگ زدم به ارژانس و علائم رو بهشون گفتم گفتن ضربه مغزی هست و د ...

الهی بمیرم بعضی پدر هاخیلی بی رحمند بابای منم بعد مرگ برادرم عصبی شده خیلی اذیت میکنه

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
الهی بمیرم بعضی پدر هاخیلی بی رحمند بابای منم بعد مرگ برادرم عصبی شده خیلی اذیت میکنه

خدا نکنه 

از اول همینجوری بوده 

متاسفانه معلمم هست 

و از بچگی این کارو میکرد یه بار دیگه هم دماغمو شکست و یه بار دیگه هم دست برادرمو 

من خودم مغزم حساسه یعنی چون تو بچگی تشنج زیاد داشتم و دیروز ساعتا تشنج داشتم 

واین بعد چندسال بهبودی خیلی غیرطبیعیه

خدا🫀...........❤️
سردرد شدید  دیروز بینایی مو از دست دادم  خستگی زیاد خیلی  حتی نمیتونم سرمو رو بالش ...

خب دختر برو بیمارستان یه سی تی از سرت بگیر 

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

چه جالب بابای منم معلمه ولی باز نشسته شد امسال 

همسایه ما تشنج کرد  بردندش بیمارستان سرم بهش وصل کردندیه دستگاهی هست که وضعیت قلب رو نشون میده از اونا اوردند بالا سرش خیلی مراقبش بودند 

وضعیت تو عزیزم خیلی خطر ناک تره برو حتما دکتر الهی خدا پشت و پناهت باشه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

[QUOTE=270688156]چرابابات زدت آخه؟🥺[/QUOTE 

چون آدم بیمار و روانی دلیل نباشد داشته باشه برا زدن 

تاره من جمعه کنکور داشتم و امتحانای نوبت اول دارم دوازدهم😭

خدا🫀...........❤️