2821
2789
عنوان

آدم خجالتی

105 بازدید | 1 پست

سلام . لطفا اگر تجربه دارید در این زمینه راه حل بهم بدین 🙏

من یه آدم لجبازم که همیشه رو خواسته هام پافشاری میکنم تا بهشون نرسم آروم نمیشم .

اما بد تر از اون یه آدم خجالتیم ! خیلی جاها نمیتونم حرف بزنم و حقم بگیرم . تر جیح میدم خیلی کم از خونه برم بیرون اما همین بیرون رفتن هم برام مفید باشه مثلا کلاسی چیزی باشه .

با اینکه خیلی خجالتی ام ولی لجبازم مثلا تو کنفرانس های کلاسی خودمو مجاب میکردم که حتما باید کنفرانس بدم و برای دانشجوها توضیح بدم و این کار رو میکردم ولی اینقدر خجالتی بودم که لرزش دست هام مشهود بود و تا پایان کنفرانس تپش قلب بالایی داشتم .

حتی اگر قبلش غذا میخوردم انگار که اصلا چیزی نخوردم و بعد کنفرانس خیلی گشنم می شد .

حتی اینقدر اضطرابم بالا بود که عفونت مثانه گرفتم .

جلسات مشاوره هم شرکت کردم اما همش میگه تا خودت بر اضطرابت غلبه نکنی نمیشه ! 

الآن هم همین مشکل برام پیش اومده .

یه کار اداری پیش اومده که باید برم آموزش و پرورش ولی اینقدر خجالتی هستم که نمیدونم چی کار کنم . اول میخواستم کسی رو جای خودم بفرستم ولی بعد پشیمون شدم و گفتم سنگ هم از آسمون بباره خودم باید برم ولی اینقدر اضطرابم بالاست که باز ضربان قلبم رفته بالا و دستام سرد  شده .

چی کار کنم با خودم ؟😔

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

باید باهش رو به رو بشی اولش سخته فکر میکنی همش داری سوتی میدی ولی بعد که دائم تکرار کنی عادی میشه و به نظرم تنها راهش اینکه خودتو دائما باهش رو به رو کنی تا ترست و خجالتت بریزه