2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نزذم اطرافیانم زدن راضین اما خیلی زود میره

واای من ۳ روز دیگه نوبت دارم همع میگن نرو یا میگن غضروفت میره یا بینیت بدتر میشه یا دو هفته ای یباز باید بدی خلاصه ترسیدم خیلی

من زدم خییییلی راضیم اوایلش خیلی زود به زود باید بری ترمیم تا خوب جای خودش رو بگیره بعدش دیگه نیازی ...

درد داشت؟

ماندگاریش چقده

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   
من زدم خییییلی راضیم اوایلش خیلی زود به زود باید بری ترمیم تا خوب جای خودش رو بگیره بعدش دیگه نیازی ...

واای من ۳ روز دیگه نوبت دارم همع میگن نرو یا میگن غضروفت میره یا بینیت بدتر میشه یا دو هفته ای یباز باید بدی خلاصه ترسیدم خیلی یا اینکه میگن دیگه نمیتونی عمل کنییی

واای من ۳ روز دیگه نوبت دارم همع میگن نرو یا میگن غضروفت میره یا بینیت بدتر میشه یا دو هفته ای یباز ...

اینایی که شما میگی من اولین باره که شنیدم فکر کنم ماهی یه بار میرفتم تا دیگه شد سه ماهی 

بعدم هر دفعه که میرفتم رایگان بود فقط همون دفعه اول پول دادم تمامی مراحل دیگه رایگانه برای من اینطورب بود حتما شما هم از دکترت بپرس تا یک سال ترمیم رایگانه بعد از یک سال دوباره که خواستی شارژ کنی باید پول بدی

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم
درد داشت؟ ماندگاریش چقده

اولش یک کمی درد داشت ولی زود تموم میشه بی حسی برام زد بیشتر از یک ساله خودشون میگن یک تا دو سال اما بیشتره 

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز