2777
2789
عنوان

شب اول ماه رجب 💌 مخصوص حاجت دارا

196 بازدید | 10 پست

تبریک به همه

برای حلول این ماه پر از خیر و برکت ❤

دعای مخصوص اول ماه 

به نیت حاجت روایی

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ وَاَنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ، اَللّهُمَّ اِنّی اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِیِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّی اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَی اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّی لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتی
(خداوندا از تو به واسطه اینکه فرمانروایی و بر هر چیزی توانایی و هر چه خواهی می‌شود، خداوندا من به سوی تو به واسطه پیامبرت محمد (ص) درود تو بر او و آلش روی آورده‌ام. ای محمّد ای رسول خدا براستی من به تو روی آورده‌ام به درگاه خدا. پروردگار من و تو را دعا کرد بلکه به واسطه تو حاجت روا گردم…)

التماس دعا در این شب 🙏🏻

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

ممنون عشقم.التماس دعا💚💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

من امروز حرم امام رضا برای حاجتهای همه خواهرای ندیده ی  نی نی سایتیم دعا کردم و نماز یاسین الرحمان خوندم،اگه قابل باشم.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عشقم.التماس دعا💚💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 من امروز حرم امام رضا برای همه خواهرای ندیده ی   ...

خوش به سعادتتون واسم دعا کنید حاجت روا بشم 

انشالله شما هم حاجت روا بشی

امضای خدا پای تمام آرزوهامون  
ممنون عشقم.التماس دعا💚💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 من امروز حرم امام رضا برای همه خواهرای ندیده ی   ...

عزیز دلم برای خونه دار شدنم منم دعا کن اسمم مریم حالم خیلی بده😭

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستین🥰🥰😍😍😍
خوش به سعادتتون واسم دعا کنید حاجت روا بشم  انشالله شما هم حاجت روا بشی

چشم عزیزدلم.

ان شاءالله به حرمت این ماه عزیز و صاحبش،خیلی زوووود حاجتت رو میگیری🤲🤲🤲🤲🤲🤲

عزیز دلم برای خونه دار شدنم منم دعا کن اسمم مریم حالم خیلی بده😭

چشم عزیزم.

میفهممت...

الهی به حرمت صاحب ماه رجب،همه ی بی خونه ها رو صاحبخونه کن🤲🤲🤲🤲💚💚💚💚💚💚💚

چشم عزیزدلم. ان شاءالله به حرمت این ماه عزیز و صاحبش،خیلی زوووود حاجتت رو میگیری🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ممنون از لطف و محبتت 

سالم و سلامت و شاد باشی همیشه   

امضای خدا پای تمام آرزوهامون  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10182970/ختم-سوره-واقعه ختم سوره واقعه از فردا به توصیه ایت اله بهجت

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما