2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 65 پست
قیافه خدا همچین حالتی میشه😒 کلی زحمت کشیدم ساختمش ... خداست که جان می آفرینه و جان میگیره صاحبش ما ...

مطمئن باش زحمتی براش نداشته

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک کن گناه نباشه جرئت داری مگه ؟؟؟؟بعید میدونم

اینهمه آدم چطور خودکشی میکنن؟ 

جا اونا باشی جرئتشو هم پیدا میکنی

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

بنظرت وقت نداشته ، اوکی پس اگه وقت نداشته تو وقت بزار هزاران سال هم وقت بزار ببین میتونی یه آدم به و ...

منظور من اینه چون قدرت داره آفریدن آدمی مثل من براش راحته

اشتباه❌️ بمان و برای زندگی بجنگ✅️

خسته شدم از زندگی کردن کم بیرون خونه جنگ اعصاب دارم داخل خونه هم آرامش ندارم از هر طرف فشار رومه دیگ نمی‌کشم فقط چون می‌دونستم خدکشی هم کنم خدا سرگردونم می‌کنه نکردم

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
چون خدادوست داره همش توروبا امتحانهای سخت آزمایش کنه توهم همش رد میشی تونباشی باید به یکی دیگه گیربد ...

با قسمتی که گفتی همشو رد میشم موافقم🙃🥴

مطمئن باش زحمتی براش نداشته

با زیست آشناییت داری؟ هوش و قدرت خدا رو میتونی توی ذره ذره پدیده های اطرافت ببینی زحمتی نیست برای کسی که انقدر قدرتمنده.. ولی خودتو تصور کن که با مداد رنگی یه نقاشی زیبا میکشی برای کسی و اون با تنبلی و ناامیدی و قدرنشناسی بشینه تیکه پاره کنه جلوی چشمت براش عرق نریختی ولی هنرتو با عشق نشون دادی و اینطور جواب دیدی من مذهبی نیستم ولی فکر میکنم مسئولیت داشتن بالا ترین نماد برای انسان بودنه یعنی تو قوی هستی و مطمئنی بعد از این سختی ها بالاخره از راهی به روشنی میرسی افسردگی هم درمان داره 

عزیزم، دور از جون، خودکشی تنهااا گناهیه که دیگه هیچوقت فرصتی باقی نمیمونه که ازش توبه کنی....برخلاف مابقی گناهان که امکان توبه هست ...خداوند نهاااایت امید و مهربانیست دورت بگردم و این خودکشی یعنی ناامیدی مطلق حتی نسبت به خداوندِ امید ها ..و این برای خداوند خیلی سنگینه که بنده ش امیدشو ازش قطع کنه ..برای همین میگن نظر رحمت خداوند از شخصی که خودکشی میکنه برداشته میشه در عالم دیگه ...مشکل شما چیه گلم که به اینجا رسیدید .. من نه میتونم و نه حق اینو دارم که شما رو قضاوت کنم ،حتما درد دل شما براتون خیلی سنگینه اما بدون تو این عالم دل بی غم وجود نداره فداتشم .هرکسی به نحوی داره آزموده میشه با کشکلاتش دست و پنجه نرم میکنه..این که فقط خودمون رو بدبخت و پر مشکل بدونیم حقیقتا اشتباه محضه ..هرکسی یه دردی تو دلش داره که محاله بذاره خوشی مطلق رو بچشه ..پس امیدت رو از دست نده گلم ..فوقِ فوقش که اونم بعید میدونم ماها تا صد سالگی زنده ایم بعدش این زندگی و این دنیا رو میذاریم و میریم به جایی که به انجا تعلق داریم پس تحمل کن و درکنارش ارتباطت با خدا بیشتر کن شک نکن حالت بهتر و بهتر و بهتر خواهد شد عزیزم 🌱🤍
کلا مااومدیم تواین دنیا که همش امتحان بشیم زجربکشیم هرروز یه دغدغه فکری داشته باشیم اگرم یه روز خوشم ...

جرعت به کنار عزیزم همیشه که سختی نیست شما لحظه شیرین نداشتی؟ من تو موقعیتیم که به هر دری میزنم بستست  ولی خودخوری و خودکشی که آب و نون نمیشه صورت مسئله پاک کردنه

الان تو آزمایشگاه آدم میسازن شنیدی؟؟

بله و هیچ کدوم به سر انجام نرسیده ، و شما شنیدی که اسراییل خیییلی تو علم  پزشکی پیشرفت داره و حتی درمان دیابت هم کلا داره ، چند سال پیش اسراییل یه بچه ساخته  و نه ماه این بچه رو تو آزمایشگاه پرورش دادن و قصدشون این بوده که ب جهانیان بفهمونه که از خدا بالاتره می‌دونی آخرش چی شده هنگام بریدن بند ناف بچه مرده ب دنیا میاد ، این یعنی اینکه تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته و هیچ احدی و جانداری به دنیا نمیاد ، قدرت فقط مخصوص خداست 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
با زیست آشناییت داری؟ هوش و قدرت خدا رو میتونی توی ذره ذره پدیده های اطرافت ببینی زحمتی نیست برای کس ...

خیلی قشنگ نوشنی

اما هنرش برام اهمیتی نداره. 

ازم بپرسه بین دنیا و آخرت خوب و نابودی انتخابم سومیه

اینهمه آدم چطور خودکشی میکنن؟  جا اونا باشی جرئتشو هم پیدا میکنی

اشتباه نکن آدمای ترسو جرئت خودکشی ندارن هر چقدر ام توی سختی باشن

هروقت سعی میکنم لبخندبزنم احساس میکنم به آنچه در وجودم است خیانت میکنم🥀

2790
2823
2791
2779
2792