2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 65 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از ادم مرده کاری بر نمیاد بمون و زندگی کن و تغییر ایجاد کن 

حال ندارم 

ایکاش هر وقت خودمون خواستیم دکممونو میزد

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

فکر کنم به خاطر این که چون این جونیِ که خدا بهت داده و ارزشش بالاست و به وقتش خودش ازت می‌گیره بعد ت ...

چون خدا مارو افریده و انقد زجر باید بده ک ارزو کنیم  بکشتمون راحت شیم! ادت میده بهش  ن اینکه خودمون تو جوونی بگیم ن و‌ تموم بشه! اینجوری خدا گیم اور  میشه  حال مام بدجور میگیره؟ باید بزاریم  هرجوری عشق میکنه  بدبختی سرمون بیاره عین فیلم ترسناکا  بعدش خودش بکشتمون 

من دو ساعت پیش قصدشو داشتم ولی یادم اومد بمیرمم راحت نمیشم سرگردون میشم 

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

کاش زمان مرگمون دست خودمون بود

خسته میشدیم میگفتیم خدایا خسته ایم اونم میگفت پاشو بیا پیش خودم آروم میشی 

شدیدا گرفتار دنیا و آدماش 

خدایا خستم 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
به نظرتون خدا ازمون سوال پرسیده موقعی که خواسته اینهمه مسئولیت رو دوشمون بزاره😔 مبگن پرسیده و ما ه ...

لعنت به من اگه خودم پذیرفتم 

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂