ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چون از زندگی که میتونی خیلی خوب برات باشه خودت خودتو محروم میکنی
زندگی خوب نمیخوام...
چه این دنیا چه دنیای دیگه ای
ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂
چون با این کار داری قانون طبیعت رو نقض میکنی و ضلم به همه و الخصوص به خودت میکنی و این ظلمیه که خودخواسته به کل خانواده و آشنایان و دیگران تحمیل میکنی و اون ها رو تو رنج و درد ابدی فرو میبری
چون با میل خودت به دنیا نیومدی که به میل خودتم دنیا و ترک کنی، همونطور که شب و روز دروغ نیست عزیزم اون دنیا و حساب کتابش هم دروغ نیست ، خدا هرچیزی رو با نظم و نظام آفریده اومدن و رفتن انسانها دست خداست
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
چون داش خدا ای همه وقت گذاشته تورو ساخته بعد تو میایی قشنگ میایی سازش نابود میکنی منم بودم مینداختمت ...
🤣🤣
کی گفته وقت گذاشته؟
خودکشی یعنی تسلیم زندگی شدن ینی ضعیف ترین بود ن ینی ترس ازخودت ینی نگاه از پشت شیشع به یه فضای دلچسب بدون اینکه بدونی اونورشیشه فقط بدترمیسوزی و میسازی
بنظرت وقت نداشته ، اوکی پس اگه وقت نداشته تو وقت بزار هزاران سال هم وقت بزار ببین میتونی یه آدم به وجود بیاری ، اونم از یه نطفه
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓