2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 65 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون نا امیدی از درگاه حق گناه کبیرس و بزرگترین گناهه

کسیم که خودکشی میکنه یعنی از خدا نا امید شده

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
چون از زندگی که میتونی خیلی خوب برات باشه خودت خودتو محروم میکنی

زندگی خوب نمیخوام... 

چه این دنیا چه دنیای دیگه ای

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

چون با این کار داری قانون طبیعت رو نقض میکنی و ضلم به همه و الخصوص به خودت میکنی و این ظلمیه که خودخواسته به کل خانواده و آشنایان و دیگران تحمیل میکنی و اون ها رو تو رنج و درد ابدی فرو میبری

پس بمان و برای زندگی بجنگ

چون با میل خودت به دنیا نیومدی که به میل خودتم دنیا و ترک کنی، همون‌طور که شب و روز دروغ نیست عزیزم اون دنیا و حساب کتابش هم دروغ نیست ، خدا هرچیزی رو با نظم و نظام آفریده اومدن و رفتن انسانها دست خداست 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
چون داش خدا ای همه وقت گذاشته تورو ساخته بعد تو میایی قشنگ میایی سازش نابود میکنی منم بودم مینداختمت ...

🤣🤣

کی گفته وقت گذاشته؟ 

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

به نظرتون خدا ازمون سوال پرسیده موقعی که خواسته اینهمه مسئولیت رو دوشمون بزاره😔

مبگن پرسیده و ما هم قبول کردیم من ک از اینجا میگم خدایا گوه خوردم😭😖

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
🤣🤣 کی گفته وقت گذاشته؟ 

بنظرت وقت نداشته ، اوکی پس اگه وقت نداشته تو وقت بزار هزاران سال هم وقت بزار ببین میتونی یه آدم به وجود بیاری ، اونم از یه نطفه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓