2777
2789
عنوان

گاوم ززاایید😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 29 پست
😂اخه نمیگه چرا اسم داداششو صدا زدی رفتم اتاقش یه چیزی وردارم یکم عصبی بود اینم بگم خواب بود ممکنه ن ...

شاید نشنیده از سرو صدات بیدار شده 

شایدم طعنه زده 

ببین مثلا بگو‌ پسر خاله دوستم زن گرفته 

بعد من گفتم نگوووووو همون امیییییر( اسم مستعار)  اون که خیلی بچه اس

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂 منکه تو خونه یهو هواسم نبود، تو فکرم باهاش حرف میزدم یهو اسمش از دهنم در رفت 😑🚶‍♀️ فقط ما ...

خوش به حااللت خونه ما سوتتت و کوورر😂😐صدا اکو میشد

همه چی خوبه

گوشی وبگیر دستت برو تو راهرو مثلا داری با دوستت حرف میزنه یه چن بار اسم دوست پسرتو بگو چقد مثلا مثه ...

😂💔اینم میشه اصن کسی به اسم میلاد بلاگر هس؟😂😐میخوام اگه هس یجورایی به این ربطش بدم

همه چی خوبه

شاید نشنیده از سرو صدات بیدار شده  شایدم طعنه زده  ببین مثلا بگو‌ پسر خاله دوستم زن گ ...

وای تروخدا اولی باشه دومی باشه از خجالت اب میشم😂😐من دیگه باهاش حرف نمییززنم فقط نفهمه بلند به مامانم توضیح دادم گفتم اره دوستم زنگ زده بود گفت خالش بچه به دنیا اورده اسمشم اوونه😂😐💔ولی حس میکنم خیلی چیز ضایعی گفتم

همه چی خوبه

هیچی نگو اگه پرسید بگو داشتم حرف میزدم داداش کوچیکه دوستم محمد از پشت تلفن جیغ میزد منم اعصابم خورد ...

این خیلییی خوب بود ای کاش همون موقع میدیدم ولی واقعا تصمیم گرفتم دیکه حرف نزنم باهاش

همه چی خوبه

😂💔اینم میشه اصن کسی به اسم میلاد بلاگر هس؟😂😐میخوام اگه هس یجورایی به این ربطش بدم

این که خوبه ما رفتیم مهمونی فرقمو باز کرده بودم شوهرم دید گفت چرا مثه ناصر خنگه کردی خودتی حالا اسم بچه میزبانم ناصر😂😂😂😂اصن نشد جمعش کرد

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
وای تروخدا اولی باشه دومی باشه از خجالت اب میشم😂😐من دیگه باهاش حرف نمییززنم فقط نفهمه بلند به ماما ...

نه ضایع نبود 

خواب بوده سروصدا مردی بیدار شده کج خلق شده 

بیخیال 

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
این که خوبه ما رفتیم مهمونی فرقمو باز کرده بودم شوهرم دید گفت چرا مثه ناصر خنگه کردی خودتی حالا اسم ...

😂😂😂اوه اوه اینو تا یه ساعت پیش میگفتی شاید درک نمیکردم الان با اعماق وجود درک مییکنم

همه چی خوبه

سلام عزیزم خوبی اگه میشنید میومد اتاق بهت میگفت چی گفتی سرش گرم بوده چیزی نفهمیده 

مرسی🤍میترسم به خودم نگه ولی فهميده باشه اخه من خودمم یه بار یه اتو ازش داشتم بهش نمیگفتم ولی میدونستم🥲خدانکنه فهمیده باشه چون ممکنه بعدا بگه بهم وووااییی ای کاش لال میشدم اصن

همه چی خوبه

مرسی🤍میترسم به خودم نگه ولی فهميده باشه اخه من خودمم یه بار یه اتو ازش داشتم بهش نمیگفتم ولی میدونس ...

اگه در اتاق جفت تون بسته بود اون لحظه شاید چیزی نشنیده اگه میگفت دعوات میکرد یا به مامانت میگفت بعدا