2777
2789
عنوان

حس خوبِ زندگی🌱🌸🍅🍋🌶🥕🍊

174 بازدید | 14 پست

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍❤️

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

همرو میشوری میزاری یخچال؟؟؟

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

همرو میشوری میزاری یخچال؟؟؟

اره بعد خشک شدن میذارم تو ظرفای در دار و چند تیکه دستمال کاغذی یا دستمال اشپزخونه میذارم روشون  بعد در ظرفو میبندم دقیقا تا یک ماه تازه تازه میمونن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اره بعد خشک شدن میذارم تو ظرفای در دار و چند تیکه دستمال کاغذی یا دستمال اشپزخونه میذارم روشون   ...

افرین ب این همه سلیقه من موقع استفاده میشورم

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

افرین ب این همه سلیقه من موقع استفاده میشورم

نظر لطفته عزیزم اخه نشسته بذارم یخچال هم یخچال کثیف میشه هم اینکه حس میکنم خراب میشن البته من سیب زمینی پیاز رو هم دستمال میکشم بعد میذارم تو جاشون

نظر لطفته عزیزم اخه نشسته بذارم یخچال هم یخچال کثیف میشه هم اینکه حس میکنم خراب میشن البته من سیب زم ...

من خیلی تو کار خونه تنبلم الان یک هفتست میخوام جارو کنم نمیتونم انرژی ندارم کبدم چربه همش خستم همش میشینم

من خیلی تو کار خونه تنبلم الان یک هفتست میخوام جارو کنم نمیتونم انرژی ندارم کبدم چربه همش خستم همش م ...

نشستن بدتر آدمو مریض میکنه سعی کن صبحتو با قهوه شروع کنی خیلی انرژی میده

نشستن بدتر آدمو مریض میکنه سعی کن صبحتو با قهوه شروع کنی خیلی انرژی میده

قهوه میخوردم سالیان سال یکماهه ترک کردم هم لرزش دست تپش قلب و استرس گرفتم تا قهوه نخورم نمیتونم کار کنم مبخورم خونه رو زیرم رو میکنم

من برعکس قهوه میخورم تپش قلب میگیرم😂

منم قهوه میخوردم تپش قلب میگرفتم الان ترک کردم

عه فکر کردم میگی قهوه نخورم تپش قلب میگیرم😁

ن بابا میخورم حالم بد میشه 🥴