2777
2789
من تازه دادم شماره کارتو چیکارکنم پولو نکشن؟

نمیکشن پولو

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
امتحان کردی

ن ولی شنیدم البته این نبود یه کار اینترنتی ای نوتی بود

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من امروز اشنا شدم باهاش پولو برات واریز کرد یا ن؟.بعد ۷۹ تومن برای استخدام میخاد بنظرت الکیه ؟

سلام من نریختم بابا ولی زدم فعلا میگ تا سه روز تو حسابتون اگ واقعا ریخته شد بهت میگم حس میکنم دروغه

سلام من نریختم بابا ولی زدم فعلا میگ تا سه روز تو حسابتون اگ واقعا ریخته شد بهت میگم حس میکنم دروغه

عزیزم ممنون میشم به منم خبر بدین

میشه بپرسم با چه کاری یه تومن رو جمع کردین؟ چه کاری راحت تره و درآمدشم خوبه البته من هنوز۷۹تومن رو ندادم 

عزیزم ممنون میشم به منم خبر بدین میشه بپرسم با چه کاری یه تومن رو جمع کردین؟ چه کاری راحت تره و درآ ...

عزیز شما ثبت نام کردید؟

چی شد الکیه یا ن؟

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

عزیزم ممنون میشم به منم خبر بدینمیشه بپرسم با چه کاری یه تومن رو جمع کردین؟ چه کاری راحت تره و درآمد ...

معمولا با دعوت کردن بقیه پول بدست میارن

انگار چند نفر گفتن پول نمیدن

برا کار هم پول میگیرن که من به این جور برنامه ها و سایت ها که پول‌ میگیرن اعتماد ندارم

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/