2777
2789
عنوان

اشپزی

321 بازدید | 27 پست

سلام دوستان تولده مادرشوهرمه میخام کیک بپزم با پودر کیک آماده .تو ماهیتابه ی دو طرفه میشه بپزم؟بعد بجای کاغذ روغنی ک ندهرم میشه کاغذ معمولیو روغن بزنم.تو قابلمه پختم ولی تو ماهیتابه دسینی نپختم کمکم کنید

اگه ماهیتابه نچسب باشه نیاز به کاغذ روغنی نیس

چرب کن فقط

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی تابه رژیمی فقط نوار دورش رو در بیار 

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
اون کیک برای تولد مناسب نیست کیک بخر از بیرون

کیک شیفون درست کنه از بیرونم خوشمزه تره

من خودم میپزم

با عرض معذرت اگه اشکال نداره  کمکم کنی یاد بدی بپزم

اره عزیزم الان برات دستور میفرستم

#کیک_شیفون

با همکاری اساتید بزرگ کشور

کیک شیفون دستور استاد شهبازی

کیک شیفون   یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )

مواد لازم کیک شیفون :

تخم مرغ :۴ عدد

آرد : ۱٫۵  لیوان

شکر : ۱ لیوان سر خالی

بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری

وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری

آب: ۱/۴ لیوان

روغن: ۱/۴ لیوان

طرز تهیه کیک شیفون :

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم

به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه

حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم

و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم

و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد

حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید