2777
2789
عنوان

کپسول اوابوست وبارداری

82 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها کسی هست باامپول اچ ام جی وکلومیفن وکپسول اوابوست باردارشده باشه؟!هیچ مشکلی ندارم فقط یکم تنبلی دارم هرماه کلی فولیکول دارم وباردارنمیشم این ماه دکتر اوابوست داد وامپول هرکی نتیجه گرفت بیادبگه لطفا

منم شش سال هرماه اقدام بودم ولی باردار نشدم 

این کارارو کردم وپیاده روی کردم  و کلا از فکر بارداری اومدم بیرون هرماه که از بی بی چک استفاده می‌کردم باردار نمی‌شوم ولی اون ماهی که کلا فکرم درگیر یه چیز دیگه بود باردار شدم 

برو بخون حتما به دردت میخوره ... من کلی مطالعه کردم و کتاب و مطلب خوندم و ازشون نتیجه گرفتم یک سریش اینجا فرستادم تادیگرانم استفاده کنن

مطالب تاپیک منو بخون کمکت میکنه برای تقویت اسپرم و تخمک و زود باردار شدن و...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لتروزول با آمپول استفاده کردم با متفورمین ولی نتیجه نداد این ماه سرخود فقط لتروزول خوردم ببینیم چ ...

من لتروزول روم ج نمیده کلومیفن میخورم متفورمینم هرشب میخورم..من یبارباردارشدم۱۸هفته ازدست دادم کیسه ابم پاره شد حالا یسال گذشت هرچی تلاش میکنیم نمیشه شوهرمم خوبه☹️

من لتروزول روم ج نمیده کلومیفن میخورم متفورمینم هرشب میخورم..من یبارباردارشدم۱۸هفته ازدست دادم کیسه ...

منم برا دومی اقدامم شوهرمو آز داده دکترم گفت شوهرت خیلی خوبه حتما حامله میشی ولی نشدم میگن با لتروزول کیست میاری میترسم ولی هرچه باداباد

خدایا شکرت بالاخره...