2777
2789
عنوان

خستم از تنبلی تخمدان بچه میخوام 😭

322 بازدید | 36 پست

همش کمر درد موهام ریخته وو نازک شده حالم بده چهار ساله داره میشه پنج سال که من وضعم اینه هرماه بی بی چک منفی 

حالم بده به هر دری میزنم نمیشه 

خدام کلا منو نمیبینه کم اوردم 

شما تنبلی تخمدان داشتین چیکار کردین حامله شدین توروخدا کمک کنین داغونم 

شوهرم روز تولدش آرزوش این بود که خدایا روز پدر منم پدر شده باشم 😭دلم میخواد زار بزنم 

خستم 

کم اوردم 

نمیدونم چیکار کنم دیگه 

از قرص خستم لطفا روشهای گیاهی معرفی میکنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی یو آی کردی؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

منم شش سال هرماه اقدام بودم ولی باردار نشدم 

این کارارو کردم و پیاده روی کردم زیاد و کلا از فکر بارداری اومدم بیرون هرماه که از بی بی چک استفاده می‌کردم باردار نمی‌شوم ولی اون ماهی که کلا فکرم درگیر یه چیز دیگه بود باردار شدم 

برو بخون حتما به دردت میخوره ... من کلی مطالعه کردم و کتاب و مطلب خوندم و ازشون نتیجه گرفتم یک سریش اینجا فرستادم تادیگرانم استفاده کنن

مطالب تاپیک منو بخون کمکت میکنه برای تقویت اسپرم و تخمک و زود باردار شدن و... بعد هم زیبایی و باهوشی و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اسی ی دارو هست ب اسم کُمایِ بد توعطاریا دارن اینک پیدا کنی رو نمیدونم ...پیداکن بجوشون حالا نمیدونم تو اواخر پریودی یا دقیقا روز بعد پریودی ک پاک شدی ناشتا باید بخوری اون ابشو...میگ تمام عفونت و کیستا و ..رو خارج میکنه از بدن...منم این ماه میخوام بخورم اونو...

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚