2777
2789
عنوان

بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 46 پست
نه فقط صدا هیچ کاری نمیتونی انجام بدی بیشتر توهم زده هم میشی 

چه توهمی مثلا ؟ 

من داییم تعریف می‌کرد توی پادگان میگفت نمی تونستم تکون بخورم اما صدا هارو می‌شنیدم و حتی صدایی ازم در نمیومد 

نمیدونم دلیلشو که چرا این اتفاق میوفته 

به نظرم علاوه بر قرآن تنها نخواب اگه این اتفاق برات افتاد کسی باشه تکونی بهت بده 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن می‌خوابه  عزیزم کنترل همه چی دست مغز و البته روح انسانه نه جسم شاید مغز کامل بیدار نشه این ...

بله عزیزم همینه دیگه ،بدن بیدار میشه میخواد حرکت کنه ولی چون مغز خوابه نمیتونه اجرا کنه،بهش میگن فلج خواب و تو عامیانه بختک

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
میدونم همشو رفتم تحقیق کردم ولی ب شدت وحشتناکه 🥲

آره عزیزم برای خودمم اتفاق افتاده🥲

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چه توهمی مثلا ؟  من داییم تعریف می‌کرد توی پادگان میگفت نمی تونستم تکون بخورم اما صدا هارو می‌ ...

ببین صبح زود بیدار شدم بعد چشامو چند ثانیه بستم دیدم احساس سنگینی میکنم و نفسم در نمیاد هر چقدر داد میزنم انگار ن انگار هیچ صدایی در نمیاد اطرافم می‌دیدم ی چیز شبیه سایه داره لحاف بالا می‌بره و ی چیزی هم انگار روم نشسته بود ولی میترسیدم نگاه کنم رو ب روم رو بعد مامانم صدام زد از خواب پا شدم....

توی روانشناسی بهش میگیم فلج خواب، سعی کن به سمت چپت نخوابی، استرس زیاد می‌تونه باعثش بشه، غذای زیاد می‌تونه باعثش بشه، وقتی اینجوری شدی روی یه نقطه از بدنت مثلا انگشت دستت تمرکز کن و سعی کن همونو تکون بدی ریز ریز از بین میره، هیچی جن و چیز‌ ماورایی و معنوی هم وجود نداره تو این مورد 

اگر مضطربی درمانش کن خیلی کمتر میشه این حالتت

ببین صبح زود بیدار شدم بعد چشامو چند ثانیه بستم دیدم احساس سنگینی میکنم و نفسم در نمیاد هر چقدر داد ...

چه بد کارا که گفتم بکن شاید بهتر شد 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
خیلی بدههه

آره ،اینجور مواقع رو  انگشتای دستت تمرکز کن،سعی کن اونا رو تکون بدی اول

توی روانشناسی بهش میگیم فلج خواب، سعی کن به سمت چپت نخوابی، استرس زیاد می‌تونه باعثش بشه، غذای زیاد ...

اره دلیل علمی واسش پیدا شده ولی چرا چیزی راجب اون سایه یا جن چیزی نمیگن؟؟ چرا باید همه اونایی ک فلج خواب رو تجربه میکنن میبینن اونو؟؟ اصن عادی نیس