2777
2789

پدرم منو بخاطر زنش از خونه بیرون انداخت ما هم با وساطت بزرگای فامیل مجبورش کردیم ۱میلیارد بده که حداقل سرپناه داشته باشم که البته این پول حق السکوت بود مثلا برای ۳تا بچه 

بعد زد زیرش کردش۷۰۰

حالا از این پول فقط ۱۳۰به من میرسه بقیش مال خواهر برادرم ما هم باید تعهد بدیم که دیگه ادعای هیچی از پدرم نداشته باشیم و حتی ملاقاتش هم نریم

الان میگه تو باید بیایی تعهد بدی که حق نفقه نداری منم قبول نکردم آخه بابام پولداره

گفت بزور قانون مجبورت میکنم تعهد بدی تازه حق جهیزیه تحصیل و... هیچی هم ندارم اما من نفقه لازم دارم

میتونه چنین تعهدی بگیره ازم؟ گفت تعهد ندی پولو بهتون نمیدم

خیلی دغل بازه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه باید امضا کنید که بعد مرگمم ارث ندارید چنین چیزی هست اصلا؟

آره هست. خودشم میتونه از ارث محرومتون کنه

با یه وکیل صحبت کن. به هیچ وجه چیزیو امضا نکن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

عزیزم متاثر شدم. شما نفقه ات بر عهده پدرته، اتفاقا اگر بره سراغ قانون، خود قانون نفقه تعیین میکنه و حق اینو نداره که شمارو از تحصیل منع کنه😖 در مورد جهیزیه هم وظیفه اش با مرد زندگی هست یعنی قانونا. 

بگو که دروغه🤦‍♀️

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
خب میتونه امضا بگیره که من نفقه نگیرم ازش؟

ن دختر تا زمانی ک ازدواج کنه پدر مکلفه بهش نفقه بده 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!