2777
2789
عنوان

خیلی زود عصبانی میشم چیکار کنم

1606 بازدید | 23 پست

یکی ناراحتم میکنه عصابم خیلی بیش از حد‌خورد میشه و داد میزنم سردرد میشم ، خیلی به شدت زود رنج شدم ، صداهای اطرافم اذیتم میکنن بعضی وقتا خیلی تو سرم میرن تحمل ندارم انقدر صدا ها تو در تو باشه چیکار کنم عصبی شدم ۱۸ سالمه 

تیروئید چک کن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک آخر منم ببین❤

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

یه چکاپ هم بدی خوبه تو سنی هستی که کمبود اهن و. ویتامین میتونه این تاثیر بزاره 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
الهی 😢 بگردمت عزیزم برو دکتر حتما بخاطر تیروئید حتما 

رفتم دکتر آزمایش دادم مشکل تیروئید نداشتم ، یه شکست عشقی تو زندگیم داشتم خیلی بهم آسیب روحی روانی رسیده 

ندارم ازمایش دادم 

پریود منظم ؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نه تنبلی تخمدان دارم 

پریود نشدن فکر بهم می ریزه 

ورزش کن 

دارو بخور برو زنان

دکتر میگفت احساس خشم به خاطر سطح بالای انتظارات و توقعاتتونه

وقتی انتظار دارید همه درست رفتار کنن،  یا انتظار دارید قانونمند باشن،  یا انتظار دارید همه خوب باشن و....  چون انتظارتتون برآورده نمیشه عصبانی میشید. 

میگفت باید بپذیرید که واقعیت جهان پر از عیب و نقصه،  خیلیا بی ادب هستن،  خیلی ها قانونمند نیستن،  خیلی ها خوب نیستن و.... 

اونوقت تا جایی که مستقیما به شما آسیبی وارد نکنن خشمگین نمیشید. 

این جور مواقع اولین گزینه ها مربوط به همون اعصابه

یعنی الزاما منشا جسمی ندارن با اینکه تیروئید و مشکلات دستگاه گوارش میتونن باعث کم شدن آستانه تحمل افراد بشن اما همیشه هم افرادی که عصبی هستند بخاطر جسمشون نیست

گاهی در آستانه ی افسردگی هستیم

گاهی همونجور که گفتید مشکلات و شکست هایی داشتیم گاهی سوگواری بوده

اینها درنهایت بعد از مرحله ی باور به مرحله ی خشم تبدیل میشه

راه حلش انجام فعالیت های گروهی در فضای باز هست

مثلا پیاده روی و ورزش گروهی 

کوهنوردی و اینجور کارها به سرعت میتونن باعث تغییر احوالات و گذر از این مرحله بشن

چی بگم والا