2777
2789

پسرا فردا سرکارن خوابن الان 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من بیکارم

جواب سوال استارتر رو بده

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
یه سوال  اگه پسری طلاق گرفته باشه ‌‌‌‌تو ازدواج دومش به مشکل نمیخوره؟ یعنی همسر سابقشو می‌تونه ...

نمی‌دونم ولی فکر کنم اگه پسره آدم خوب و نرمالی باشه و خوبی همسر دومش رو ببینه و پسره درک و معرفت هم داشته باشه می‌تونه به مشکل نخوره 

عشق وقتی عشقه که بخاطرش از خودت بگذری ، وقتی تنفر بیاد مسلما عشقی نبوده ! 

معنی عشق این معانی پوچ حال حاضر نیست ،که نقل دهان همه ست ، عشق یه احساسیه از ذات درون آدم که اینقدر به کمال میرسه تا هدیه داده بشه به یه نفر دیگه ، عشق اول عشق آخر م هست ، عشقی که تکرار بشه عشق نیست(ممکنه خطرناک بنظر بیاد )وقتی به اصطلاح برای بار دوم  عاشق بشه به گمونم همون عشق اوله و برای بار اول عاشق شده  و قبلی یه احساس وابستگی یا نزدیکی بوده !  ، عشق در یکتا بودنشه که اسطوره ای میشه ! این نظر شخصیه منه و مسلما عقاید هر شخصی با شخص دیگه ای دچار تغییره!

🚶🏻‍♂️I AM
بنظرتون یه مرد می‌تونه همسر سابقشو فراموش کنه و تو زندگی جدیدش یادش نیوفته و مقایسه نکنه و اون شور و ...

طبیعیه مقداری یادآوری و مقایسه ( حتی فقط در ذهن خود شخص و بروز نده ) همه ی اینا بستگی به ظرف درون خودش داره ، باید به رضایت خودش یه پرونده رو کامل ببنده تا بتونه آغاز داشته باشه ، باید فکر کنه توی تنهای هاش بدون هیج فشار خارجی ( مثل محبت بیش از حد ، فدا کاری فرد جدید و …) که میخواد از اون مرحله ی قبلی بیرون بیاد یا نه ! اگه خواست ریست میشه و شیرینی یه زندگی رو حس میکنه ، اگه توی گذشته موند ( خاطره ها باید باشن و بیان و بگذرن ولی نباید حک بشن ) هر خوشحالی و ذوقی کوتاه مدته ! هر فردی نگرش، قدرت ذهنی و احساساتش فرق میکنه و نمیشه قطعی گفت ، فقط صادقانه صحبت کنید با هم ..

🚶🏻‍♂️I AM