2777
2789
عنوان

بخاطره بارداری رابطه نداریم

3952 بازدید | 74 پست

شوهرم از وقتی فهمیده حاملم الان ۲۰ روزه رابطه نداریم تاحالا واسه شما پیش اومده؟اخه اون خیلی گرم مزاج بمن میگه تو میلی نشون نمیدی منم کاری ندارم🥲با اینکه قبل بارداریم اینجوری نبود خودش میومد نزدیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اخر بارداری همینه

مردا انگار زنشون حامله میشن استرس میگیرن 

ما بارداری قبلیم سه ماه اول و سه ماه آخر هیییچ رابطه ای نداشتیم

همشم شوهرم نخخواست و میترسید 

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
۲۰ روز ک چیزی نیست  ما الان ۷ماهه نداریم سر دخترمم ۹ماه بارداری و ۲ماه بعد زایمان نداشتیم

ببخش منو گلم سوال می کنم اونوقت آقایون تحمل می کنن یا ممکنه مثلا شاید ...😕

دلم نی نی میخاد 😔

چرا ندارید؟اگه دکتر منع نکرده اکی باش باهاش.اون شاید می‌ترسه نگرانه تو یا بچه مشکلی براتون پیش بیاد.از دکترت بپرس با توجه به وضعیتت پوزیشن مناسب رو بهت میگه

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

ولی سر این بارداریم داریم براش توضیح دادم ک اگه مشکلی نداشته باشم هیچ ایرادی نداره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
تا اخر بارداری همینه مردا انگار زنشون حامله میشن استرس میگیرن  ما بارداری قبلیم سه ماه اول و ...

نیاید رابطه داشت تو بارداری ؟ خطرناکه ؟ من آخه میخام اقدام کنم میخام اینا رو بلد باشم

دلم نی نی میخاد 😔
چرا؟شما راغب نبودی یا همسرتون؟؟

نه بحث میل نیست

سر دخترم همسرم خودش میترسید الانم ک استراحت مطلقم اصلا اجازه نداشتم

بالاخره خانم سختی بارداری تحمل میکنه اقا هم باید شرایط درک کنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

اقایون معمولا استرس میگیرن که به بچشون صدمه نزنن خوب قابل درک هم هست اما اگه شما خیلی راغبید ایشون رو ببرین پیش پزشک تون تا براش توضیح بده

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤