2777
2789
عنوان

ازدواج با خانواده بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 63 پست
نمیشه واقعا یکی باشه که همچیش اوکی باشه! چرا هر کی میاد یجاش ایرادی داره که نمیشه ساده رد شد ازش..چ ...

سختش نکن تو این دورزمونه دنبال ادم کامل نگرد 70 درصد کامل بود اوکیه جواب مثبت بده

اگ ردش کنی دیگ خیالت راحت میشه و فکرت هی درگیرش نمیشه اونم به این زودیا به اون درجه از موفقیت نمیرسه ...

میترسم حسرت اینو بخورم که آدم درست دیگه سر راهم قرار نگیره.. تو محیط بیمارستان ک خیلییی کم پیش میاد کسی ازدواجی باشه و اهل رابطه های متنوع نباشه.. بخاطر همین گیر کردم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سختش نکن تو این دورزمونه دنبال ادم کامل نگرد 70 درصد کامل بود اوکیه جواب مثبت بده

بخدا اینقدر غبطه آدمایی رو میخورم که ریلکس ازدواج کردن .. من اینقدر فکر میکنم زده میشم از یه چیزی

یه چی میگم نزن منو ولی😂 به این فکر میکنم که بهش جواب رد بدم و از فردا نباشه قلبم میترکههه خفه میشم ...

مگ باهم دوست هستین الان؟؟ 

اگ اینطوریه که بنظرم اگ عاشقش بودی هیچوقت این سوالو نمیپرسیدی و چون دوسش داشتی شرایطشم قبول میکردی ولی این دو دلیات ینی یه جای کار میلنگه و مادیات و رفاه کامل برات در اولویته

مگ باهم دوست هستین الان؟؟  اگ اینطوریه که بنظرم اگ عاشقش بودی هیچوقت این سوالو نمیپرسیدی و چون ...

کلا همیشه همین بودم‌‌.. نصف دلم بوده نصف عقلم... اره تو دوران آشنایی به سر میبریم..

مشاوره هم که رفتم گف بستگی به کنار اومدن خودت داره.. از یک طرف میگم آدم خوبیه.. خودمم تو محیط بسمارس ...

دقیقا سختیش اینه که الان فکر اونجا رو بکنید، امیدوارم بهترین چیزی که هست برات اتفاق بیوفته عزیزم.

مگ باهم دوست هستین الان؟؟  اگ اینطوریه که بنظرم اگ عاشقش بودی هیچوقت این سوالو نمیپرسیدی و چون ...

هم دوسش دارم.. هم از طرفی میگم خب الان بخواد بیاد جلو با کدوم پول.. میخواد چیکار بکنه..

میترسم حسرت اینو بخورم که آدم درست دیگه سر راهم قرار نگیره.. تو محیط بیمارستان ک خیلییی کم پیش میاد ...

ببین دیگ اگ میخای تو دوراهی قرارنگیری یه کاغذ جلوت بزار و اولویت هاتو توش بنویس مثلا

خاستگار اول.             خاستگار2

1)وصعیت مالی.                        #‍.                       #‍           

۲)اخلاق

3)خانواده

و......

بعد اینطوری جلوشون تیک بزن ببین کدوم بیشتر اولویت هاتو داره و کدوم اولویت هات بالاتر تیک بیشتری خوردن یعنی اون مردی هس ک میتونی باهاش ازدواج کنی

ببین دیگ اگ میخای تو دوراهی قرارنگیری یه کاغذ جلوت بزار و اولویت هاتو توش بنویس مثلا     ...

نوشتم این مدلی.. اولیش اخلاقه دومیش شغله و تحصیلاته سومیش سطح خانواده.. مشکل من اینه که هر سه تاش باید باشه.. هر کی اومده تو همین ۳ تا گیر کرده

نوشتم این مدلی.. اولیش اخلاقه دومیش شغله و تحصیلاته سومیش سطح خانواده.. مشکل من اینه که هر سه تاش با ...

پس فعلا باهم باشین تاببینین چی پیش میاد ان شاء الله خدا چیزیو ک بهتره برات رقم بزنه مطمئن باش اگ قسمت باش تو بجز این دیگ خاستگاری نخواهی داشت و با همین ازدواج میکنی و این یعنی قسمت ولی اگ یکی دیگ قسمتت باشه مهرش یهو به دلت میشینه و با اون خوشبخت میشی اومیدوارم با هرکی ک خوشبختی با همون ازدواج کنی بسپارش بخدا