باسلق ژله ای :یک دوم لیوان اب سرد را روی دو سوم لیوان نشاسته ریخته کنار میگذاریم بدون اینکه انها را با هم مخلوط کنیم دو قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل میکنیم نصف لیوان شکر را به همراه یک بسته ژله ترجیحا پرتغال و به نظر من خوشمزه تر از اون ژله لیمو را داخل قابلمه نچسب ریخته و یک و نیم لیوان آب سرد روی آنها میریزیم آب اضافه روی نشاسته رو حتما دور بریزید و نشاسته رو از صافی رد کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم به همراه پودر ژلاتین ظرف را روی شعلع کم گذاشته و هم میزنیم تا موادمون یکدست غلیظ شه حرارت باید کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه موادمون رو به غلیظ شدن که رفت نوک قاشق وانیل و دو قاشق گلاب رو اضافه میکنیم موادمون باید به قدری بجوشه که کاملا غلیظ شه بعد از اینکه مواد اماده شد انرا درون ظرف ریخته و برای روش میتونیم پودر نارگیل استفاده کنیم انرا درون یخچال گذاشته بعد از دو سه ساعت با چاقوی چرب شده برش میدهیم و تکه های باسلق ژله ایمون رو توی پودر نارگیل میغلتونیم نوش جونتون
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo@