2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم هربار میپرسه منم مجبورم دروغ بگم. این چندبار آخر دیگه گفتم نه سلیقه من جور دیگه ای هس ...

شایدم میخواد خودشو به شما برسونه ولی از دستش بر نمیاد .به هر حال باید با همه خوبی و بدیهاشون بسازیم دیگه .غذا پیشکش .روی حرفتشون فکر کنم و انصاف داشته باشد ما دیگه چیزی نمی خوایم 

شایدم میخواد خودشو به شما برسونه ولی از دستش بر نمیاد .به هر حال باید با همه خوبی و بدیهاشون بسازیم ...

آخه هرچیو میگم اینطوری بکن،دفعه بعد میریم میبینم کار خودشو باز کرده،منم حرصم میگیره🙄🙄

خدایی خیلی خوبن و دوسشون دارم فقط کاش دستپختش هم خوب بود 😂😄

پس چی میگن دستپخت مامانا و مامان بزرگا یه چیز دیگه س😤😤

اونم بستگی به سلیقه وحوصله داره 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
آخه هرچیو میگم اینطوری بکن،دفعه بعد میریم میبینم کار خودشو باز کرده،منم حرصم میگیره🙄🙄 خدایی خیلی ...

اشکال نداره بیخیال باش 😆اون دیگه عمری اینجوری آشپزی کرده براش سخته .منم امیدی ندارم بهشون

اشکال نداره بیخیال باش 😆اون دیگه عمری اینجوری آشپزی کرده براش سخته .منم امیدی ندارم بهشون

چه کنم دیگه،باز دلم خوشه اخلاقشون خوبه و روی خوش دارن،دخالت و اینا هم اصلا .

حتی برادرشوهرمم باهم حرف می‌زدیم گفتش که دستپخت مامانشو دوست نداره 😑😑

اوهوم  واسه من اصلا حوصله نداره.انقدرم زیاد درست می‌کنه تا چند روز بعد دارن ازش

😂😂عجب

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕