2777
2789

بچه ام کمی زردی داشت برا همین باید زود زود بهش شیر میدادم از اونجایی هم ک همش می خوابید مجبور شدم با شیر دوش بدوشم با شیشه شیر بدم چون سینمو تو خواب نمیگرف منم اگه صبر میکردم بیدار شه ۴ ساعت یبار بزور بیدار میشد 

امروز بردیم دکتر گف رفع شده از دیشب شیر دوش رو گذاشتم کنار اما سینه هام خیلی خیلی شیر تولید میکنه بچه کم شیر میخوره بخاطر اینکه با شیر دوش با فشار زیاد میدوشیدم اینجوری شده فکر میکنم 

چیکار کنم بنظرتون 

بچه ام هفت روزشه

❤❤🐥🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشو بدع بوت بخوره کیف کنه😍 منم همینجوری بودم شیرم زیاد بود میریخت همش ، ماه های بعد کمتر شد

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

اصلا ربطی به شیر دوش نداره چون شیر دوش بیشتر باعث خشکی سینه میشه چون بچه ات میک میزنه تولید شیرت زیاد شده بعد بچه که بزرگتر بشه این زیادی شیر و فشارشو خودش تنظیم میکنه اصلا نگران نباش از دستمال نخی یا پدهای مخصوص استفاده کن تا لباسات خیس نشه تا وقتی خودش خوب بشه 

طبیعیه برای منم اینطور بود بعد که بچه میک بزنه با توجه به نیاز بچه تولید میشه بعد از دو ماه ...

آخه تو بچه اولم ماشالا انقد خوب میک میزد هر دو ساعت یبار خودش بیدار میشد دقیقا سینه با نیار بچه شیر تولید میکرد 

اما تو این یکی نه 

مامانم میگه هی با شیر دوش دوشیدی هم ریختی دور هم بخاطر زردی بچه زیاد بهش دادی سینه ات اینجوری شده

واقعا درد وحشتناکی داره ن میتونم دراز بکشم ن راه برم ن راحت بخوابم 😓

❤❤🐥🐣
شیر اضافیتو بدوش بریز چون دوشیدی شیرت زیاد شده گلم . قدم نو رسیده مبارک .🥰🥰🥰😘😘😘😘

اگه ندوشم بهتر میشه ؟

از ی طرفن میترسم این جوری ک بچه یذره یذره میخوره شیرم خیلی کم شه 

❤❤🐥🐣
همشو بدع بوت بخوره کیف کنه😍 منم همینجوری بودم شیرم زیاد بود میریخت همش ، ماه های بعد کمتر شد

مشکل اینجاس نمیخوره اگه میخورد خیلی خوب میشد منم اذیت نمیشدم یذره می خوره بعد میخوابه من میمونم و سینه هایی ک انگار سنگ شدن پارچه هم فایده نداره باید ظرفی چیزی بزارم زیر سینم 

❤❤🐥🐣
اگه ندوشم بهتر میشه ؟ از ی طرفن میترسم این جوری ک بچه یذره یذره میخوره شیرم خیلی کم شه 

نه اون هنوز فکش ضعیفه ولی تند تند شیرش بده .

ببین اول شیر آبه اونو بریز دور تهش چربی و اینایه برا بچت بهتره