2821
2789
عنوان

شوهرم

354 بازدید | 27 پست

بچه ها من دیگه رد دادم شوهرم هرچی داره بنام مامانش میکنه حرف مامانش رو قبول میکنم هر کاری میکنه مامانش اول خبر داره مامانشم بیش از اندازه بهش زنگ میزنه آمار میگیره ولی اگه من زنگ بزنم ایراد میگیره واقعا موندم از دست مامانش چکار کنم هرچی هم بهشون میگم ولمون کنید دخالت نکنید عین خیالشون نیست بنظرتون چکار کنم 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرتو باید درست کنی ک آمار نده🤦🏻‍♀️ یعنی چی میره میزنه به نام مامانش

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

هیچ کار نمی تونی کنی , شوهرت باید خودش بخواد که نمیخواد ,بخوایی هم مجبورش کنی یعنی وارد یه جنگ تمام عیار شدی که خودت و اگرم بچه داری بچت بیشترین آسیب و میبینید ,پس نشون بده اهمیتی نداره برات 

سرِ همین؟؟؟؟؟؟؟ چقدر راحت کلمه طلاق و به کار میبرین:/

خوب عزیزم وقتی برات ارزش قاعل نیست و همه دارو ندارش به نام مادرش به نظرم بهترین راه ولی خوب من که تو زندگی ایت نیستم نمیدونم هر جوری خودت میدونی