2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 27 پست
هیچ کار نمی تونی کنی , شوهرت باید خودش بخواد که نمیخواد ,بخوایی هم مجبورش کنی یعنی وارد یه جنگ تمام ...

هرچی هم بشه بازم زورم داره پس من چکارم که این همه زندگی میکنم یه گرمم طلا ندارم بعد ماشینمو میبره میزنه به اسم اون

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته حالا خون اون شوهر حلالِ ولی دیگه طلاقم خیلی زیاده رویه

واقعا آدم اگه سر هرچیزی دنبال طلاق بره دیگه ازدواج نکنه بهتره

خوب عزیزم وقتی برات ارزش قاعل نیست و همه دارو ندارش به نام مادرش به نظرم بهترین راه ولی خوب من که تو ...

عزیزم تایپک برای بنده نیست ، حرف شما هم درسته ولی هر کی یه موقعیتی داره شاید یکی زندگیش بدتر باشه ولی مجبور تو اون رابطه بمونه ، یکیم سر چیزای کوچیک به راحتی میتونه طلاق بگیره ، من به شخصه با اینکه بعضیا میگن برو خداتو شکر کن که خرجتو میده مخالفم ، خانم استارتر حق دارن

🧸💙

می دونید حیلی از کاربرا اینجا شوخی میکنن و برا مزه انداختن میگن طلاق ,اون بحثش جداس , ولی یه سریا مشکلات خیلی شدیدتری رو تحمل میکنن ولی به بقیه وانمود میکنن که اَه اَه چطو تحمل میکنی طلاق بگی,طلاق بگیره کجا بره ,چکار کنه

یه کاربری اینجا تعریف گرد که با شوهرم بحثم بود یکی بهم.گفت وایییی چقد شان خودتو پایین آوردی این بحثا هست و تو هنوز موندی برا خودت ارزش قائل نیستی ,میگفت منم حس بدی بهم دست داد که من چقد خودمو کوچک کردم با موندن تو این زندگی ,پامو کردم تو یه کفش طلاق میخوام ,میگفت زندگیشو رها کرده همون خانمه برا شوهرش زن گرفته ,چون شوهرش موقعیت مالی و شغلی خوبی داشته, بعد که از زندگی قبلی اون خانمه پرس و جو کرده شوهرش مدام بهش خیانت میکرده خیلی علنی ولی این چون راهی نداشته صداش در نمیومده ,بعد چند سال با یه آقایی آشنا میشه باهم دوست میشن بهش قول میده اگه طلاق بگیری باهات ازدواج میکنم ,اون موقع میره جدا میشه

هرچی هم بشه بازم زورم داره پس من چکارم که این همه زندگی میکنم یه گرمم طلا ندارم بعد ماشینمو میبره می ...

خب اگه توانشو داری ,شروع کن ولی زیاده روی نکن اول ۴تازندگی بگیر تصمیم بگیر از چه راهی ,بدون شوهرت چه مدلیه بعد راهتو پیدا کن ,همینجور بی گدار به آب بزنی و هرچی پیش امد خوش آمد خیلی اشتباهه سعی کن پیش بینی کنی طبق شناختی از شوهرت و مادرش داری 

خب اگه توانشو داری ,شروع کن ولی زیاده روی نکن اول ۴تازندگی بگیر تصمیم بگیر از چه راهی ,بدون شوهرت چه ...

ممنون عزیزم واقعا موندم چیکار کنم چه با زبون خوش چه بد هرکاری میکنم یکم دست از مادرش بکشه منو هم ببینه نمیشه ولی خوب دوسش دارم زندگیمم دوست دارم نمیخوام فکر جدایی رو بکنم میخوام درست بشه ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم

می دونید حیلی از کاربرا اینجا شوخی میکنن و برا مزه انداختن میگن طلاق ,اون بحثش جداس , ولی یه سریا مش ...

ولی به نظرم از خیانت و اینکه زیادی بچه ننه بودن نمیشه ساده گذشت 

درسته نباید به حرف تایپنگ ها کرد و زود زندگی خراب کرد ولی اینکه واسه زن اش هیچی نگیره و همه دارو ندارش بع نام مادرش باشه یعنی زن اش براش هیچ ارزشی نداره