2777
2789

این ماه می خوام اقدام کنم برای بارداری ترجیحا پسر می گن چای کوهی رحمو تمیز می کنه اما بعضیا میگن توی پریودی مشکل داره باید قبلش خورده شه ؟چیکار کنم چه راهکار هایی برا پسر شدن بچه دارید من یه دختر دارم وعاشق بچه ی دخترم ولی از اونجا که می خوام از هر کدوم یکی داشته باشم و یکی دیگه کافیه برای این پسر میگم ممنون میشم تجربه هاتون بگین  

اررع خونریزی و زیاد میکنه

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اقدام خودتو با جوش شیرین که تو اب حل شده بشور 

حلوا و شیره انگور و عسل و خرما و کاچی خیلی خوبه تو پریودی بخور

یک ساعت قبل اقدام همسرت قهوه بخوره

قبل اقدام دو رکعت نماز هم خودت هم همسرت به نیت سالم و صالح و پسردارشدن بخونید

وقتی باردارشدی نیت کن اسمشو علی یا محمد بذاری ولی اگه شد باید حتما بذاری

بعد اقدام به سمت راست بخواب تا صبح

قبل  مرد زن باید ارضا بشه

لبنیات و سردیجات تو پریودی نخور

اینا چیزایی بود که من رعایت کردم و خدا بهم یه پسر ناز داد

ولی اینم بگم جنسیت بچه حتی اگه کلی روش هارو امتحان کنی دست خداست اگه خدا بخواد حتما بهت میده عزیزم

اره منم برا رژیم پسر  طبیعی اقدام میکنید یا تحت نظر پزشک؟

والا من ماه قبل زیر نظر پزشک دارو داد داروهارو زدم 4تا فولی غالب سمت چپ تخمدانم داشتم شوهرم نبودش اقدامم روز 15به بعد بود که دیگه به نظرم دیر شده بود باردار نشدم کلی هم بخاطر داروها درد و فشار بهم اومد این ماه فقط یه قرص دارم می خورم توی پریودیم می خوای موعد تخمک گذاری اقدام کنم فقط رژیم خاصی هم نگرفتم ولی این چند وقت یخورده کمتر لبنیات خوردم 

والا من ماه قبل زیر نظر پزشک دارو داد داروهارو زدم 4تا فولی غالب سمت چپ تخمدانم داشتم شوهرم نبودش اق ...

عزيزم منم ميخوردم تو دو روز اخر پريودي

ضخامت اندومتر را كم ميكنه

من چون ضخامت داشتم خوردم خوب شد