2777
2789
عنوان

خرابکاری گربه🤢

707 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ی چند وقت بود که بچه گربه همش جلو در خونمون کثیف کاری میکرد با عرض مغذرت دستشویی بزرگ میکرد امروز تو حیاط گیرش انداختم موقعی میخواست بره بالا دیوار از دم گرفتمش گذاشتم داخل گونی جای خیلی دورتر ولش کردم داخل ی روستا بنظرتون کارم اشتباه بود

اخه عذاب وجدان گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم برات....

با بچه خودت اینکارو کنن عکس العملت چیه؟!

برو پیداش کن 😑

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
داخل یه ر‌وستا چرا خوب میره می رینه دم خونه یه بدبخت دیگه

گربه ذاتا جایی دستشویی می‌کنه ک خاک باشه ... و روش رو میپوشونه

جلو در ایشون احتمالا ی بوی خاصی می‌داده که گربه ک بچه هم بوده متوجه نمی‌شده ولی راه حل مهربانانه تری هم وجود داشت...

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

اره اشتباه کردی چون اون به این محله عادت داره و شناخت پیداکرده می‌شناسه.محل جدید گربه های دیگه بهش حمله میکنن.خصوصا که بچه هم هست .تو محله خودش دیگه میدونست از کجا باید غذا پیدا کنه .تو روستا که غذایی نیست که طفلک بره پیدا کنه .

گربه ذاتا جایی دستشویی می‌کنه ک خاک باشه ... و روش رو میپوشونه جلو در ایشون احتمالا ی بوی خاصی می‌د ...

بچه ها یکسالش بوده اونقدرم کوچیک نبوده مادرشون ولشون کرده بود

بچه ها یکسالش بوده اونقدرم کوچیک نبوده مادرشون ولشون کرده بود

گربه شش ماهه که بالغ هست!یعنی سایزش مثل گربه های بزرگه 

اونوقت شما به گربه یکساله میگین بچه گربه😅

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️