2777
2789
عنوان

خرابکاری گربه🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 26 پست
اخه کلا تو حیاط ما جیش میکنه کلا

داشته قلمرو خودشو با دسشوییش تعیین می‌کرده برای بقیه گربه ها .دیگه اینکارو نمی‌کرد .اگه یه جعبه خاک می‌ذاشتی براش می‌رفت تو اون خاک دسشویی میکرد مطمعن باش .من تجربه نگهداری از گربه دارم سالهاست.طفلکی گناه داشت نباید میبردیش .شاید وجودش باعث رزق و روزی و شانس میشد براتون .شاید یه امتحان بوده برات از طرف خدا یا ماورا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم برات.... با بچه خودت اینکارو کنن عکس العملت چیه؟! برو پیداش کن 😑

اون الان خودش میاد جلوتر از استارتر دم خونش....گربه جایی که غذاش باشه عادت کنه هر جا بندازی باز برمیگرده ...

یه جوک هست که میگه یه مرده از دست گربه ش شاکی شده می‌کنه توی گونی می‌بره چندتا خیابون اونورتر میندازتش میبینه فرداش باز گربه برگشته...میگه اینسری میبرم جای دورتر تا راه رو پیدا نکنه و برنگرده...گربه رو می‌کنه تو گونی همینجور میره و میرررره یه جای غریب و ناشناس میرسه به بیابون...گربه رو آزاد می‌کنه....بعد از گذشت چند ساعت زنش زنگ میزنه میگه جعفر این گربه که اینجاس...شوهره به زنش میگه خدا لعنتش کنه ازش بپرس ببین چجوری از کدوم راه اومده من گم شدم....

جریان گربه ها اینه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خخخ اخه چجوری بگم نه بچه ن بزرگ نوجون بود😁

احتمالا چهار ماهه بوده ... 

گربه ذاتا وقتی مامانش از شیر میگیریتش بلده تو خاک دستشویی کنه فقط باید در اختیارش باشه ... اگر نباشه اشتباه می‌کنه ...

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
خخخ اخه چجوری بگم نه بچه ن بزرگ نوجون بود😁

اها نوجون بوده پس داشته تعیین قلمرو و کشیدن جفت به اون منطقه می‌کرده .اگرم دوبار کمی آب می ریختی روش دیگه می‌رفت .

اون الان خودش میاد جلوتر از استارتر دم خونش....گربه جایی که غذاش باشه عادت کنه هر جا بندازی باز برمی ...

نه عزیزم اگر خیلی دور باشه پیدا نمیکنه 

گربه من تا دم مدرسم صبا همراهیم میکرد تا اونجارو بلد بود .... بعد برمیگشت خونه 

ی بار عموم از حرصش کرد تو گونی برد ی محل دیگ ولش کرد 

خیلی منتظرش موندم 

ولی هیچوقت برنگشت

راستی بچه ها یبارم ازش خون اومده بود لخته لخته عین پریود بخاطر ترسیدم فک کردم شاید مریضه بردمش دیگه

گربه ها پریود نمیشن😭فحل میشن که خونریزی نداره

نکنه مشکلی داشته 😭😭😭

نه عزیزم اگر خیلی دور باشه پیدا نمیکنه  گربه من تا دم مدرسم صبا همراهیم میکرد تا اونجارو بلد ب ...

هی وااااااااای.....چه عموی نامردی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
هی وااااااااای.....چه عموی نامردی

خیلی .... 

این گربم ی بچه هم داشت ک مشکل داشت چون مادرش ک گربه خودم بود (همین ک عموم گم گورش کرد) وقتی اینو حامله بود از طبقه چهارم افتاد پایین 

س تا از بچه هایش مرده ب دنیا اومدن 

این یکی زنده بود با اینکه زود ب دنیا اومد 

مادرش حالش خوب نبود نمیتونستم شیر بده بهش 

ب هزار بدبختی بهش شیر دادیم یکم جون گرفت 

ولی شکمش مثل بقیه گربه ها نبود اویزون بود شکمش 

ک با اینکه نقص بود ولی خیلی کیوت تر شده بود 

این بچه تا حالا خیابون نرفت بود 

وقتی مادرش برد این خیلی بی قراری میکرد 

ی روز صب داداشم رفت نون بخره گفت بچه گربه زیر ماشین له شده ... 😏

همون بچه گربه ای ک پاشو بیرون نمیزاشت حالا با چی گولش زدن کشیدنش تو خیابون خدا میدونه

خیلی ....  این گربم ی بچه هم داشت ک مشکل داشت چون مادرش ک گربه خودم بود (همین ک عموم گم گورش ک ...

حیوان آزاری خیلی بده