2777
2789

از جونم پولم برای همه مایه میذارم 😔

چیکار کنم ساده نباشم 

اصلا زرنگ نیستم 

همه اکثرا دوستم دارن ولی میدونم بخاطر این اخلاقمه 😔

خودت باش .خودت همین جوری قشنگی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی در معرض سو استفاده و آسیب میتونی باشی

آشنا و غریبه ندارع

یه بار نه گفتن رو یاد بگیر 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

تجربه و عوض شدن از چی میاد؟از شکست

وقتی میگی ساده‌هستم ینی پی بردی بهش

الانم متوجه شدی که همه دارن ازت باج میگیرن یجورایی دارن ازت استفاده میکنن

پس شجاعت به‌خرج بده از همین الان تغییر کن تغییرم نکنی بلاخره یه جایی یه‌ادمی چنان ضربه‌ای بهت میزنه که یه‌شبه تغییر کنی که اون خیلی سخته

پس از همین الان شروع کن نه گفتن رو یاد بگیر درکنار خوب بودن گاهیم بد باش 

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com
ماها تا ابد همینجوری میمونیم چون دلمون نازکه 🥲 ولی فک کنم راهکارش اینکه بیشتر خودتو دوست داشته باشی ...

خیلی دلم نازکه 😔

ولی تو زندگیم وقتی یکی خواسته یا ناخواسته اذیت ناراحتم میکنه حتی روم نمیشه بگم چرا این مارو انجام دادی این خیلی اذیتم میکنه 

خیلی دلم نازکه 😔 ولی تو زندگیم وقتی یکی خواسته یا ناخواسته اذیت ناراحتم میکنه حتی روم نمیشه بگم چر ...

درکت میکنم چون منم دقیقا همینجوریم 🤦🏻‍♀️ نهایت زورم اینکه دیگه جواب تلفن طرفو ندم 

میدونی مشکلمون چیه میترسیم دل طرف بشکنه میترسیم ناراحت بشه میترسیم ازمون دلخور بشه

ریشه این چیزایی که میگی تو بچگیه باید پیداش کنی 

الان فک کن ببین چی باعث شده انقد تن به انجام کار برای بقیه بدی؟؟؟

مثال میزنم برات من اعتماد به نفس نداشتم و از دماغم خیلی خجالت میکشیدم همش میگفتم دماغم زشته پس هیچکی منو دوس نداره

رفتم عمل کردم اوایلش خوب بود میگفتم دیگ خوشگل شدمو اینا یسال بگذره ورمش خوب میشه تموم اونموقع دیگه اجتماعی میشم

بعد دماغم مشکل پیدا کرد و کج شد دنیا برام تاریک شد بعدش برگشتم به قبل دیدم دماغ قبلیم انقده خوب بوده که نگووو از اونجا فهمیدم مشکل من این نیس مشکل جای دیگس

مشکل من ترس بود ترس از تنهایی/دل‌شکستن/ناراحتی بقیه/طرد شدن/مهر‌طلب بودن

الان دارم رو خودم کار میکنم

پیشنهاد میکنم کتاب بانو ارتمیس رو تو همین سایت هس بخون بیشتر اعتماد‌بنفس میگیری

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com