sheaida مدیر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست سلام دوستان.من ۵ماهه اقدام کردم.جواب نگرفتم.هرسری هم روزتخمک گذاریاقدام کردم.دوره ام ۲۸روزه است.هرسری هم سونو۱۲ام رفتم.مایع ازاددیده نشد.امکان داره بعدپریودی اقدام کنم بارداربشم.چون اصلااینموقع اقدام نکردم.کسی هست اینطورباردارشده باش؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏 1401/11/01 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5102 وقتی سونومیدی غالب داری.امپول hcgحتمابزن.ویتاگنوس خم برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه.fshشماچندبود؟من ازد ... اینارو از حفظم باجی😅باید باشه ک hcg بزنی دیگ... کسی ک ذخیره اش کمه اصلا نباید این امپولو بزنع در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5102 ما یه گروهی اقدامی داریم تو تلگرام دوس داشتی لینکشو بدم در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 ما یه گروهی اقدامی داریم تو تلگرام دوس داشتی لینکشو بدم باش.بده بازازتجربیات دیگران هم استفاره کنیم خوبه.انشالله همه جواب بگیرن خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5102 https://t.me/+ugsiKWdvkn42ODFk در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..