2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست
انقدناامیدموافسرده.خیلی نگرانم.

عزیزم برات از ته دلم دعا میکنم که بیای تاپیک بزنی که بارداری و بچتون صحیح و سالم بغلش کنی گلم 

اصلا نگران نباش بسپار بخدا

استرس خیلی بده

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

گلم دوران پریودیت هر روز شکم و رحمتو روغن سیاهدانه بزن ...من بخاطر درد پریودی چند ماهه روغن سیاهدانه میزدم...ماه قبل در کمال ناباوری و فقط با یکبار حامله شدم.

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم برات از ته دلم دعا میکنم که بیای تاپیک بزنی که بارداری و بچتون صحیح و سالم بغلش کنی گلم  ...

ممنون ازت مهربون.اونروزکه ببینم بال دربیارم.بزرگترین ارزومه

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
گلم دوران پریودیت هر روز شکم و رحمتو روغن سیاهدانه بزن ...من بخاطر درد پریودی چند ماهه روغن سیاهدانه ...

عزیزم همین کاره میکنم ازاول پریودی تاموقعی که اقدام کنم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
اخه همش دکترامیگن ۱۳ام سونوبده.فولیکول داشتی.امپول ازادسازی بزنی.خوب مایع ازادنیست.چی کنم.بعدش تا۲۰ا ...

ماه بعدی دیرتر برو.

من خودم ماه اول اقدام رفتم سونو هیچ فولیکولی نبود با ازمایش هورمونی مشخص شد و با سونو که من تخمک ازاد نمیکنم الکی اقدام میکردم.

الان هشت ماه از اونموثع میگذره من الکی دارم اقدام میکنم

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
ماه بعدی دیرتر برو. من خودم ماه اول اقدام رفتم سونو هیچ فولیکولی نبود با ازمایش هورمونی مشخص شد و ب ...

شمامگه پریودت منظم نیست؟من به دکترم گفتم شایدازادنمیشه.گفت ازادمیشه که پریودمیشی

ماه بعدی دیرتر برو. من خودم ماه اول اقدام رفتم سونو هیچ فولیکولی نبود با ازمایش هورمونی مشخص شد و ب ...

وچطورمتوجه شدی که تخمک ازادنشده؟ازمایش چی؟

شمامگه پریودت منظم نیست؟من به دکترم گفتم شایدازادنمیشه.گفت ازادمیشه که پریودمیشی

اصلا ربطی نداره تخمک گذاری به پریود.

من تخمک گذاری نداشتم و ندارم.هزارتام کار کردم هیچی به هیچی.

روز سوم پربودی  lh.   Amh.  Fsh.   ازمایش دادم و بعد یه ماه تقریبا یه روز درمیون.رفتم سونو نشون داد اصلا تخمکی نیس ک بخواد ازاد بشه.

من چن سال پیش همش کیست میاوردم نگو نمیتونه ازاد شع میمونه کیست میشه

اصلا ربطی نداره تخمک گذاری به پریود. من تخمک گذاری نداشتم و ندارم.هزارتام کار کردم هیچی به هیچی. ر ...

Fsh و اینات چندبود؟وقتی سونومیکنیم و فولیکول غالب داریم.خوب اون میشه تخمک دیگه.فکرکنم ماتنبلی داریم ازادنمیکنه و بایدامپول بزنیم.بعدوقتی کیست میشه همه فولیکول کیست نمیشه.من ماه قبل دوتافولیکول ۲۰ و ۱۴داشتم.هردوتاش توسونوی بعدی نبود.نمیدونم والا.خوب راه حل بایدبراش پیدابشه؟

اصلا ربطی نداره تخمک گذاری به پریود. من تخمک گذاری نداشتم و ندارم.هزارتام کار کردم هیچی به هیچی. ر ...

ولی دکترمن گفت ازادمیشه پریودمیشین.الان شماپریودتون منظمه؟توسونوکه میگین تخمک نبوده.یعنی فولیکول غالب نداشتی؟

Fsh و اینات چندبود؟وقتی سونومیکنیم و فولیکول غالب داریم.خوب اون میشه تخمک دیگه.فکرکنم ماتنبلی داریم ...

خب اگه تو سونو بعدیت نبودن یعنی ازاد شدن.

برا من تو کل سونوها بودن 

یه ماه ک کلا رشد نکردنیه ماه هم انقد بزرگ شد ازاد نشد شد یه کیست گنده پدرمو دراورد.

هورمونی هم از رنج نرمال بالاترم 

ولی دکترمن گفت ازادمیشه پریودمیشین.الان شماپریودتون منظمه؟توسونوکه میگین تخمک نبوده.یعنی فولیکول غال ...

نه غالب نداشتم.ولی تخمک گذاری مربوط به تخمدانه.پریودی مربوط به رحم.اینا اصلا بهم ربط ندارن.

خب اگه تو سونو بعدیت نبودن یعنی ازاد شدن. برا من تو کل سونوها بودن  یه ماه ک کلا رشد نکردنیه ...

من یه سری پیش مامازیرنظرش بودم.انقدبهم ویتامین و ... دادفولیکول غالب ۲۶بود.اون ازادنشدوکیست شد.بعد۱۴روزقرص مارولین خوردم.ازبین رفت.

من یه سری پیش مامازیرنظرش بودم.انقدبهم ویتامین و ... دادفولیکول غالب ۲۶بود.اون ازادنشدوکیست شد.بعد۱۴ ...

وقتی سونومیدی غالب داری.امپول hcgحتمابزن.ویتاگنوس خم برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه.fshشماچندبود؟من ازدادم یه ماه ۱۵بود.میگن بالا

وقتی سونومیدی غالب داری.امپول hcgحتمابزن.ویتاگنوس خم برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه.fshشماچندبود؟من ازد ...

بعدببین شماازبعدپریودی اقدام کن.خیلیامیگن مابعدپریودی باردارشدیم