2777
2789

این تاپیک مال استارتر نیست مال دوستشه 

جدی چرا باید اینطور بشه؟ یه زمانی اگه با یکی حتی چت میکرد من خفه میشدم میمردم دلم میشکست

الان با یکی دیدمش

خیلی خیلی خوشحال شدم که اون آدم زندگیشو پیدا کرده و خوشحالم که تونسته خوشبخت بشه در این حد بی تفاوت شدن خیلی خطرناکه نمیدونم چرا اینطور شدم

پس اونهمه احساس یه زمانی بود کجا رفت؟

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

عشق نهایت مراقبت از آرامش معشوق هست. پس اگه یه وقتایی دیدی توی رابطه نمیتونی آرامش پارتنرت رو تأمین کنی، رها کن و برو. اگه دیدی توان تأمین آسایشش رو نداری، رها کن و برو. اگه دیدی عادات و نیاز های خودت رو نمیتونی فدای این ارتباط بکنی، رها کن و برو. اگه از خودگذشتگی نداری و خودخواهی رها کن و برو. عشق این نیست که صرفا بدست بیاری. چراکه وقتی ولع و حرص تصاحب کردنت بخوابه، همه چی جذابیتش رو برات از دست میده.

عشق تفاهم و تلافی دوتا احساس هست نه تصاحب و مالکیت دیگری. اگه عاشق شدی مواظب باش خودخواهی و تملّک وارد احساست نشه چراکه وقتی یه عشق با خودخواهی و تصاحب قاطی بشه دیگه ناب نیست. دیگه میشه هوس، دیگه میشه رو کم کنی، دیگه میشه هرچیزی به جز عشق!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چشمت افتاده و بهش حسی نداری 

اکس یعنی چی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بی تفاوت نشدی!

به این سطح از درک و شعور و فهم رسیدی که اون دیگه ادم زندگی تو نیست و روابطشم به تو ربطی نداره که بخاطرش خودتو ناراحتی کنی

اون فقط بخشی از خاطرات توعه

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

عشق نهایت مراقبت از آرامش معشوق هست. پس اگه یه وقتایی دیدی توی رابطه نمیتونی آرامش پارتنرت رو تأمین ...

نه دیگه عشق هم ندارم صرفا یه غریبه شده برام

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

همه همینطورین حتی خیلیا حسشون میشه تنفر و اینکه چطور چنین آدم داغونی رو دوست داشتم😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همه همینطورین حتی خیلیا حسشون میشه تنفر و اینکه چطور چنین آدم داغونی رو دوست داشتم😂

اه اه پیف پیف یاد خود افتادم چقدر در گذشته نخود مغز بودم و زندگانی خود را صرف انسانهای پشکل نموده ام

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤