2777
2789

منم روماتیسم دارم خود این دارو ها باعث کبد چرب میشه که هردوماه یکبار آزمایش میدم یه قرص پیشگیری از سل میخورم اون بیشتر باعث خرابی کبد میشه هرماه ازمایش میدم یه قرص چاقی از عطاری گرفتم سر دوهفته کبدمو داغون کرد دیگه تمام قرصامو قطع کرد دکتر تا دو هفته دیگه نرمال شد

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میشه ولی فقط یه سری داروی خاص ایطوری میکنه  اون دیگه بستگی داره گرید چندباشه

ببخشین کدوم داروها مثلاً من دندونم درد میکرد کلی کدیین و ژلوفن و دوبستع اموکسی اینا خوردم خلاصه خیلی زیاد خوردم تهران یادم رفت کیست هم دارم تخمدان قرص اورژانسی هم خوردم چندبار

ببخشین کدوم داروها مثلاً من دندونم درد میکرد کلی کدیین و ژلوفن و دوبستع اموکسی اینا خوردم خلاصه خیلی ...

مسکن و اینا بیشتر اینکارو میکنه و یه داروی راکوتان برای جوش داروهای قوی

اموکسی کلاو فکر نکنم ولی ژلوفن اگه خوردی احتمالش هست 

ببخشین کدوم داروها مثلاً من دندونم درد میکرد کلی کدیین و ژلوفن و دوبستع اموکسی اینا خوردم خلاصه خیلی ...

متوتیرکسایت، پردنیزولون ،لراوا، قرص سل رو اسمش یادم نیست اما داروهایی که شما خوردید رو نمیدونم

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

خ نگرانم توروخدا اگه ی مدت نخورم خوب میشم?یا حتما باید پرهیز اینا کتم

نگران نباش عزیزم هر چی دکتر گفته گوش بده 

داروها رو که نخوری احتمالا خوب شی

ولی چیزایی که بده برای کبد چرب هم مصرف نکن پرهیز کنی که عالیه زودتر نتیجه میگیری