منم روماتیسم دارم خود این دارو ها باعث کبد چرب میشه که هردوماه یکبار آزمایش میدم یه قرص پیشگیری از سل میخورم اون بیشتر باعث خرابی کبد میشه هرماه ازمایش میدم یه قرص چاقی از عطاری گرفتم سر دوهفته کبدمو داغون کرد دیگه تمام قرصامو قطع کرد دکتر تا دو هفته دیگه نرمال شد
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشین کدوم داروها مثلاً من دندونم درد میکرد کلی کدیین و ژلوفن و دوبستع اموکسی اینا خوردم خلاصه خیلی ...
متوتیرکسایت، پردنیزولون ،لراوا، قرص سل رو اسمش یادم نیست اما داروهایی که شما خوردید رو نمیدونم
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk