2777
2789
عنوان

زن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 52 پست
ای وایی الان میفهمم چی میکشی ببین من به شوهرم اعتماد دارم اصلا هیز و بد‌چشم نیست مطمئنم اهل هیچی نیس ...

من ک همش میگم خاکتوسرم اگه راجب پیرزن حساس بشم ،خاکتوسرشو۶رم اگه باون اوکی بشه لیاقتش اون باشه هرچی زودترگمشه ،ولی یچی ام هست ازرفتارای شوهرم حس میکنم زنه فوق العاده چرب زبونه وهمش شوهرموبادمیکنه الان که هیچی ولی قبل حساس شدنم خودش میگف خانم فلانی واس همه صبونه پنیرمیاره واسه من تخمرغ یااگ سرماخورده بو. میگفت امروز بخاطر من اش درست کرده یامیگفت شلغم پخته گفته چرب نخور  یامیگفت اقای فلانی شماباهمه فرق داری من فقط اینجابه شمااعتماد دارم ،اینم همش میومدخونه ازمن طلبکاربدو میگف قدرمونمیدونی و فلان بهمان .منم کم کم حساس شدم بخدا وگرنه شوهرمواصلا دوست ندارم سالهاکتکم زده منو خورد کرده فقط وفقط بخاطر بچهام موندم 

نه واقعا  چرا فکر‌ می کنید همه‌میخوان شوهرتون رو بدزدن  یا همه معطل شوهرن چیزی که‌زیاده ...

طبقه پایین ما یه خانومی هست که باهم رفیقیم برام تعریف کرد خیلی سال پیش هر کاری داشته به شوهر اون می‌گفته هرکاری مثل لوله کشی ساختمونش  و ...بعد دوستم برام تعریف کرد که یبار اومده دم خونشون به شوخی بهش گفته کی بشه شوهرتو بدزدم ببین این حرف چنانی روم تاثیر گذاشته چنانی ذهنمو درگیر کرده که چطور به خودش اجازه داد حتی به شوخی این حرف رو بزنه ایناست که تو ذهنم اشوب کرده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک همش میگم خاکتوسرم اگه راجب پیرزن حساس بشم ،خاکتوسرشو۶رم اگه باون اوکی بشه لیاقتش اون باشه هرچی ...

خدا اینجور زن هارو از زندگی هممون دور کنه من چون عاشق شوهرمم نگرانم وگرنه اگه دوسش نداشتم عین خیالمم نبود

اگه مطمئنی همچین حرفی زده پس حواست باشه ولی خودت رو اذیت نکن 

اره خودش گفت این حرفو بهش زده بخاطر همین میترسم من وشوهرمو دوست دارم ازشم مطمئنم ولی واقعا میترسم اتفاقی برای زندگیم بیوفته بخاطر همینه دارم نابود میشم

اره خواهر از شوهرم مطمئنم نه بد‌چشمه نه هیزه نه دنبال ناموس مردمه ازش مطمئنم ولی هم جنسای خودمومیشنا ...

عزیزجان اینجورکه معلومه شوهرت خودش ادم درستی یه ،کاش مال من نصف خصوصیات شوهرتو داشت واسه من حتی ب مچ پای زنام،دقت میکنه ومیادگیرمیده مچ زنه ردودیدم تتو داشت توهم برو بزن یامیگه زنه رویهویی دیدم زیرگلوش مو داشت یایقش بازبود ،یه اخلاقی داره تویه محیط ک میدونه زن وایناهست یهویی میره ببینه چخبره بعدم میگم زشته کارت میگه تصادفی بود قصدی ک نرفتم میخای کورشم توبد دلی شکاکی کولی بازی درمیاره ک بیاو ببین ،منم کلا سرر شدم بخدا اصلا دیگه برام مهم نیست میادتعریف میکنه میگم باشه 

اینقدر زمونه بدی شده بقران ذهنم چند روزه در گیرشه اینقدر حرص خوردم گریه کردم افسردگی گرفتم

تا دیشب که یک پست قدیمی رو نخونده بودم میگفتم اشکالی نداره ولی از دیشب نظرم عوض شد

یه روز جایی دیدیش بگو خانوم فلانی بهتر نیس اگه از پس مدیریت برنمایین بدین به یه آقا تا هم شما راحت باشین هم بقیه

آخه زشته همش به بقیه رو بزنین و بقیه رو از کار زندگی بندازین

اصلا خجالت نکش

اسی من یه پیشنهادی دارم برات باتجربه ی بیست سال زندگی،میگم توکه شوهرت خاطرجمی،پس باهاش راحت باش بزارزنه هروقت زنگ زد یباردرمیون خودت جوابشو بده ومعمولی صحبت کن مثلا،واسه همون شیشه بگو باشه برات پیدامیکنیم یاپیاماشو خودت جواب بده بگو شوهرم دستش بنده گوشی داده به من ،اگه ادم درستی لاشه که خب،وگرنه اگرم نقشه داشته باشه حساب کار میاددستش سرچیزای الکی ب شوهرت زنگ نمیزنه میدونه خودت نظارت داری

تا دیشب که یک پست قدیمی رو نخونده بودم میگفتم اشکالی نداره ولی از دیشب نظرم عوض شد یه روز جایی دیدی ...

ببین خیلیا بهم گفتن الکی حساسی برو بخون جواب هارو همه گفتن الکی حساسی ولی فقط خودمم که هی اشک میریزم و میدونم الکی حساس نیستم چون من یه زنم میفهمم این زنیکه چرا به بهونه های مختلف زنگ‌میزنه حس ششم بهم میگه باید ازش بترسم چون خطرناکه ولی همه میگن الکی حساسی بخدا به پیغمبر الکی حساس نیستم من به شوهرم حتی شک هم ندارم بهش گفتم که باید کمتر بهش محل بده و از این به بعد کاری داره باید بپیچونه ولی با خودم عهد کردم یبار دیگه زنگ زد به شوهرم بهش پیام بدم بگم کاری داره به من بگه دیگه به شوهرم زنگ‌نزنه

اسی من یه پیشنهادی دارم برات باتجربه ی بیست سال زندگی،میگم توکه شوهرت خاطرجمی،پس باهاش راحت باش بزار ...

اره حق باشماعه اینکارو میکنم تصمیم دارم یبارم خودم بهش پیام بدم بگم از این به بعد هرماری در رابطه با ساختمون داره به من بگه به‌شوهرم زنگ نزنه چون وقت نمیکنه به کارای ساختمون رسیدگی کنه بنظرتون اینم خوبه بهش بگم؟

خدا اینجور زن هارو از زندگی هممون دور کنه من چون عاشق شوهرمم نگرانم وگرنه اگه دوسش نداشتم عین خیالمم ...

تنها وابسطه ب محیط شما نیست پارسال یه زن همسایه با صاحب نونوایی دوست شده بود وای خانمه مرد نونوایی اومد چه قشقره ای راه انداخت  اون زنه هم با کمال پرروبی جواب زنه رو میداد وا مونده بودم از تعجب

ببین خیلیا بهم گفتن الکی حساسی برو بخون جواب هارو همه گفتن الکی حساسی ولی فقط خودمم که هی اشک میریزم ...

ببین اون بنده خدام بخدا تاپیک زده بود(برای یه کاری شوهرم ۳ ساعت رفته بود خونه صابخونمزن ۶۰ ساله و من ناراحتم و...) همه بهش گفته بودن تو حساسی برو مشاوره و... ولی حس زن دروغ نمیگه بهش بعدها فهمیده بود از زمان مجردی تا الان رابطه داشتن باهم و...

نمیگم شوهرت خدای نکرده مشکل داره یا هرزنی اومد سمت شوهر آدم مشکل داره نه 

ولی همینکه حس خوب بهش نداری پس لازمه کاری کنی تا الکی آرامش زندگیت بهم نخوره و خدای نکرده بعدها پشیمون نشی

شما مسئولیتی در قبالش ندارین،نمیتونه بسپاره دست کسی دیگه قرار نیس همش مزاحم بقیه بشه و خیلی رک و راست بهش بگو این حرفو 

به نظر من محترمانه و رودرو بگو تا پیام رو به بقیه نشون نده و..

اره حق باشماعه اینکارو میکنم تصمیم دارم یبارم خودم بهش پیام بدم بگم از این به بعد هرماری در رابطه با ...

نه اینجوری شوهرتوتحقیرمیکنی که بگی به من زنگ بزن ،زنه اگه بدباشه بایه شماره دیگه مخفی درتماس میشه ،بزار روگوشی شوهرتون زنگ بزنه شماجواب بدین خیلی معمولی که شوهرتون هم بگه زن فهمیده وباسیاستی،دارم اون خانمم میفهمه ک شماوهمسرتون چیزی مخفی ندارین وگوشی همسرتون توخونه وله .مطمعن با ش بزودی پاشوعقب میکشه ،میدونمم ک خیلی سخته ولی باصبوری و باسیاست پیش برو