2777
2789
عنوان

زن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 52 پست
خب میگی مدیر ساختمانه هرکاری میکنه باید بگه به ساکنان  داری الکی گیر میدی

اخه میدونی چرا ناراحتم بخاطر اینکه بقیه همسایه ها حتی جواب زنگش‌‌رو‌هم‌نمیدن بعد میاد هرکار داره به شوهر من میگه 

خب اگه مربوط به ساختمونه مگه‌نباید همه در جریان باشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا باید وابسته به شوهر من باشه ؟ یعنی فک‌و فامیل نداره؟

کار ساختمون رو که با فک و فامیل انجام نمیده ادم! عجب حرفی می زنی شما. معلومه که باید با کمک یکی از اعضای ساختمون باشه.

توی خونه خودشو که نمی خواد تغییر بده که میگی بره پسر خالشو بیاره‌. فضای مشاع ساختمونه!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
کار ساختمون رو که با فک و فامیل انجام نمیده ادم! عجب حرفی می زنی شما. معلومه که باید با کمک یکی از ا ...

من از این حرصم میگیره یا ناراحتم که بقیه همسایه ها اصلا جواب زنگش رو‌نمیدن بعد اونم هرکاری داره زنگ میزنه به شوهرم خب حرف شما درسته ولی به منم حق بدید تو این زمونه بقران ادم‌میترسه

اینقدر زمونه بدی شده بقران ذهنم چند روزه در گیرشه اینقدر حرص خوردم گریه کردم افسردگی گرفتم

اسی جان شوهرمنم تویه شرکته ک یه اشپزخانم سن بالاداره ازگفته خودشوهرم میگه سنش بالاست وداماد وعروس داره اینم همش ب گوشی شوهرم زنگ میزنه البته من توگوشیش دیدم ک هروزصبح ک میره حدود۳۰ثانیه مکالمه داشتن چن بارم دیدم اس دادن راجب کارو شوهرمم چن بارپرسیده بودکجای خاب موندی ،منم جدی نگرفتم تاینکه یه شب زنه زنگ زد ب گوشی پسرم گف بده بابات حدود سه چهاردقیقه حرف زدن راجب کارو احوالپرسی منم چنان داغ کردم گفتم گ ه خورده زنه شماره پسرم ازکجااورده وهرچی دهنم رسید به شوهرم گفتم حتی تهدیدکردم یباردیگه شمارشو گوشیت ببینم میام شرکت ببینم زنه کیه ،ازون روز دیگ۶ نه زنگ زده ن پیام ،حالامنم نمیدونم حساس باشم یابیخیال ،البته بگم شوهرم ازنظرخودم ادم هیزوبد چشمی هست ولی فک نمیکنم اهل خیانت وایناباشه 

اونا بب شعورن به نظرم 

کاش شوهر منم بیشعور بود که لا اقل کمتر حرص میخوردم بقران میترسم خیلی سر این موضوع حساس شدم بجای اینکه به دخترای جون یا زن های جون حساس بشم فکر کن رو این پیرزنیکه حساس شدم 😭

کاش شوهر منم بیشعور بود که لا اقل کمتر حرص میخوردم بقران میترسم خیلی سر این موضوع حساس شدم بجای اینک ...

۴۰ و خورده ای پیر نیست عزیزم 

به جای اینکه روابط عادی رو ببندی فکر کن شوهرت متعهد هست یا نه 

اسی جان شوهرمنم تویه شرکته ک یه اشپزخانم سن بالاداره ازگفته خودشوهرم میگه سنش بالاست وداماد وعروس دا ...

ای وایی الان میفهمم چی میکشی ببین من به شوهرم اعتماد دارم اصلا هیز و بد‌چشم نیست مطمئنم اهل هیچی نیست ولی راستش هم جنسای خودمو میشناسم میترسم از راه به درش کنه یا فکری تو سرش باشه

۴۰ و خورده ای پیر نیست عزیزم  به جای اینکه روابط عادی رو ببندی فکر کن شوهرت متعهد هست یا نه&nb ...

اره خواهر از شوهرم مطمئنم نه بد‌چشمه نه هیزه نه دنبال ناموس مردمه ازش مطمئنم ولی هم جنسای خودمومیشناسم بخاطر همین ازتون راهنمایی خواستم میترسم نقشه کشیده باشه برای زندگیم بقران اینقدر حالم بد بود که نفهمیدم چجوری اومدم نی نی سایت تاپیک زدم😭

اره خواهر از شوهرم مطمئنم نه بد‌چشمه نه هیزه نه دنبال ناموس مردمه ازش مطمئنم ولی هم جنسای خودمومیشنا ...

تا ۴۰ و خورده ای سالگی تنها بوده الان برای زندگی تو نقشه کشیده 

واقعا حرفی ندارم بزنم 

این زن ها اگه قرار بود برای زندگی کسی نقشه بکشن تا الان کشیده بودن 

از سه ۲۵ ساله که چند تا شوهر کرده و دوست پسر داره بترسی حق داری نه از این‌آدم