2777
2789
عنوان

زن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 52 پست
ببین اون بنده خدام بخدا تاپیک زده بود(برای یه کاری شوهرم ۳ ساعت رفته بود خونه صابخونمزن ۶۰ ساله و من ...

اخه من اصلا رو در رو زبون ندارم ادمی نیستم بتونم حرف بزنم همیشه ارومم به شوهرمم‌گفتم یبار دیگه بهت زنگ بزنه من میدونم و اون بخاطر همین میگم پیام بدم نشون هم بده برام مهم نیست راستش

نه اینجوری شوهرتوتحقیرمیکنی که بگی به من زنگ بزن ،زنه اگه بدباشه بایه شماره دیگه مخفی درتماس میشه ،ب ...

چشم ممنونم بابت راهنماییتون همینکارو‌ میکنم‌پس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه من اصلا رو در رو زبون ندارم ادمی نیستم بتونم حرف بزنم همیشه ارومم به شوهرمم‌گفتم یبار دیگه بهت ز ...

هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم 

حرف اون دوستمونم درسته اگه ززد شوهرت یه مدت خودت جواب زنگ و اساشو بده(اگه متوجه بشه خودش نباید دیگه زبزنه) اگه دیدی تماساشو گذاشته برای وقتی که شوهرت خونه نیس یا کمترش نکرد اونوقت یا بهش پیام بده بااحترام یا رودرو 

من از این حرصم میگیره یا ناراحتم که بقیه همسایه ها اصلا جواب زنگش رو‌نمیدن بعد اونم هرکاری داره زنگ ...

خب شاید برای همین ناچاره همش سراغ شوهر شما بیاد

معنای خاص دیگه نداره نگران نباشید 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خب شاید برای همین ناچاره همش سراغ شوهر شما بیاد معنای خاص دیگه نداره نگران نباشید 

اخه چندسال پیش برگشته به شوخی به زن یکی از طبقات گفته کی بشه شوهرتو بدزدم ( انگار اون موقع مثل الان بود هرکاری داشت به شوهر اون بنده خدا زنگ میزد اخرم به زنش برگشته به شوخی اینجور گفته) بخاطر همینه هیچکس محلش نمیکنه حس میکنم همه میشناسنش 

جز شوهره من که تا بیام بهش بفهمونم این چه زنیه نصف عمرم رفته😔😔😔😔😔