2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برای من افتاده النم منتظر یه معجزه دیگم امید وارم خدا بازم دستمو بگیره

میشه برا منم دعا کنی خسنه شدم از بس اسم خدا رو صدا زدم از بس گقتم هیچی نشد منو شوهرم ۵ میلیارد بدهکار شدیم نمیدونیم چیکار کنیم نابودم 

واسطه شدیم پیش عوضی کلاهبردار از آب در اومد الان بدهی‌شون رو از ما میخوان نمیدونم چیکار کنم نمیدونم ...

ان شاءالله که به خیر میگذره طرف خودش پولا رو میده

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

پیشنهاد من نماز شبه ببین با خوندن نماز شب نمیگم یهو یه کیسه پول از آسمون برات می افته اما اطمینان دارم به خواست خدا گشایش و جرقه هایی تو زندگیت زده میشه یا مهلت میگیرید برای بدهیتون یا وام یا کمک مالی بلاخره از یه راهی که هیچکس نمیدونه جز خدا برات امداد غیبی فرستاده میشه توکل به خدا کن چله نماز شب بگیر خوندی منم دعا کن 🙏🙏🙏

پیشنهاد من نماز شبه ببین با خوندن نماز شب نمیگم یهو یه کیسه پول از آسمون برات می افته اما اطمینان دا ...

امتحانش میکنم از فردا شب میخونم خیای خسنه ام ب مردن خودم راضیم کاش فردا نباشم 

میشه برا منم دعا کنی خسنه شدم از بس اسم خدا رو صدا زدم از بس گقتم هیچی نشد منو شوهرم ۵ میلیارد بدهکا ...

عزیزم برات آیه الکرسی میخونم 

خدا بزرگه

توام اگه دوس داشتی برام دعا کن که شوهرم برگرده و مثل قبل عاشقم بشه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز