2777
2789
امتحانش میکنم از فردا شب میخونم خیای خسنه ام ب مردن خودم راضیم کاش فردا نباشم 

نماز شب به طرز عجیبی هدایتت میکنه به مقصد حاجتی که داری من تاپیک زیاد زدم خیلیا تجربه هاشون رو نوشتند خودمم الان منتظر معجزم ناامید نباش مطمئن باش جواب میگیری بیماری من علیرغم دکترای مختلف بعد یه سال خوب نشد تا نماز شب شروع کردم توی یه هفته یه دکتر پیدا کردم درمانشو فهمید ان شاالله حاجتروا میشی 🤲 منو پیش خدا یاد کن 🙏🙏🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پیشنهاد من نماز شبه ببین با خوندن نماز شب نمیگم یهو یه کیسه پول از آسمون برات می افته اما اطمینان دا ...

چله نماز شب چجوریه عزیزم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
پیشنهاد من نماز شبه ببین با خوندن نماز شب نمیگم یهو یه کیسه پول از آسمون برات می افته اما اطمینان دا ...

از چه ساعتی میشه خوند

فقط یه نماز معمولی مثل نمازای دیگه س درسته

نماز شب به طرز عجیبی هدایتت میکنه به مقصد حاجتی که داری من تاپیک زیاد زدم خیلیا تجربه هاشون رو نوشتن ...

میخونم اما برام دعا کنید میزسه روزی ک بیام اینجا بنویسم بچه پول مزدم. و پس دادیم من اون روز خوشحال ترین آدم روی زمینم 

نماز شب به طرز عجیبی هدایتت میکنه به مقصد حاجتی که داری من تاپیک زیاد زدم خیلیا تجربه هاشون رو نوشتن ...

خدا بهت سلامتی بده عزیزم 

برات آیه الکرسی میخونم

چله نماز شب چجوریه عزیزم

نیت میکنی برای حاجتت چهل شب نماز شب بخونی توی دوره عذر شرعی توی تقویم یادداشت کن بعدش دوره نماز رو ادامه بده تا چهل شب بعضیا با یه چهله بعضیا چند تا چهله نتیجه گرفتند فقط باید با امیدواری در خونه خدا رو زد من خودم برای سلامتیم یه هفته جواب گرفتم البته چهله رو ادامه دادم تا آخرش تاپیکای قبلیم در مورد نماز شب هست میتونی تجربه دوستان رو بخونی 

از چه ساعتی میشه خوند فقط یه نماز معمولی مثل نمازای دیگه س درسته

۱۱ رکعته نیم ساعت قبل اذان صبح بیدار شی بهترین وقته خوندنشه تاپیکای قبلمو بخون توضیحش رو هم دوستان هم خودم نوشتم 🌷

میخونم اما برام دعا کنید میزسه روزی ک بیام اینجا بنویسم بچه پول مزدم. و پس دادیم من اون روز خوشحال ت ...

ان شاالله میشه فقط امیدوار باش نماز رو بخوون که خیلیا چیزای عجیب غریب و معجزه ازش دیدند حاجتروا بشی ان شاالله 🤲🏻🤲🏻

من همسرمو دوسش داشتم اما اون نمیدونست

دم دردانشگاهم رو جرثقیل کار میکرد خیلی دوسش داشتم نمیدونستمم چطوبهش بگم ولی یبار پایین گوشه خیابون وایساده بودن ناخواسته بدجور خیره شدم تو چشماش ولی اون متوجه نشد بعد یمدت کارشون تموم شد ساختمون نیمه ساخته اما دیگ نمیومد اون انقد غصه خوردم هرروز ب امیددیدنش خوشگل میکردم انگار اونم منو میبینه اما نبود انقد دعاخوندم نشد کلی ختم و چله گرفتم نشد داشتم دق میکردم ک یبار دیگه ببینمش من ۳۲سالمه اون روز ک میرفتم دانشگاه ۴ ۵سال پیش بود ۲۷ ۲۸سالم بود مادرمم همش رو مغزم بود وخواستگار راه میداد بدون هماهنگی کفرم دراومده بود ازیطرف من اونو دوسش داشتم از اینطرف مادرم بااینکاراش دقم میداد ازاونطرف من اصلا نمیدیدمش دیگ ن اون منو میشناخت ن حتی میدونست دوسش دارم روانی شده بودم سپردم یه خانوم برام چله بگیره ک من باهاش ازدواج کنم دعاهای من که دیگه جواب نمیداد خیلی خانوم پاک وخوبی بود مادرم همیشه بهش میگف برا مادربزرگم روزه های قضاشوبگیره و قران بخونه ۳د۴ روزگذشت باز مادرم گف امشب خواستگارمیادلباساتو اماده کن چادرم سرت کن پسرم میاد داشتم تو دلم مث همیشه ب خودم فحش میدادم بخاطراوضاعم اماده شدم اصلا به خودم نمیرسیدم اقامن ک رفتم اون اتاق دیدم همون پسرس مادرش منو دیده پسندیده ازیطرف قندتودلم اب میشد از طرف دیگه دستام یخ کرده بود عرق سرد کرده بودم بااون قیافه ام دقیق۳روز حموم نرفته بودم هیچ ارایشم نداشتم گفتم الان دم میزارن روکولشون میرن اما نرفتن الان شوهرمه😍 این معجزه زندگی من بود

من همسرمو دوسش داشتم اما اون نمیدونست دم دردانشگاهم رو جرثقیل کار میکرد خیلی دوسش داشتم نمیدونستمم ...

خدارو شکر خداروشکر خوشبخت باشی ازت میخوام از ته قلب پاکت واسم دعا کنی واسم دعا کنی بتونیم بدهی مردم رو بدیم دعا کن عید امسال دل من و همسرم خوش باشه راستشو بخوای خسته شدم بارها ب مرگ فکر کردم ب اینکه بمیرم راحت شم اما میترسم از مردن خواهش میکنم واسه زندگیم دعا کن 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز