2777
2789

بچه ها من خیلی ولخرجم تا یه پولی دستم میاد تا قرون آخر خرج میکنم اصلا نمی‌دونم به این زودی پول کجا میره تو یه چشم بهم زدن خرج میشه بعد نگاه میکنم هیچکاریم نکردم 

انقدرم حسرت اینایی رو میخورم که میتونن پس انداز کنن . مثلاً سه تومن جمع کرده بودم که دوتومن دیگه بزارم روش برم گوشواره بخرم حالا نگاه میکنم تا وقتی من دوتومن دیگه رو این بزارم گوشوارهه میشه ۷تومن باز ناامید میشم از پول جمع کردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من چون مجردم و تنها زندگی می کنم باید به شدت حواسم به خرج و مخارجم باشه

یعنی اجاره و قبض اب و برق و گاز، بدهی کارت اعتباری، پول خورد و خوراک، رفت و آمد، تعنیرات و وسایل جانبی، لباس (ضروریاش)، پول تلفن و اینترنت و...

چون باید همه اینارو در نظر بگیرم هیج وقت ولخرجی ندارم‌. یه بودجه مشخص برای تفریح دارم از اون فراتر نمی رم‌‌. یه بخشی هم صد درصد پس انداز میشه‌‌. 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
جمع میکنم مثلا همین خرید گوشواره لامصب ثانیه ای خیره بالا قیمتا

من خودم هدفم خرید لب تاپه ۴ تومن دارم فعلا هم بیکارم و پول دستم نمیاد باوجودیکه در مضیغه ام دست بهش نمیزنم البته ریختم تو حسابیکه نتونم خرجش کنم

جمع میکنم مثلا همین خرید گوشواره لامصب ثانیه ای خیره بالا قیمتا

هر چقدر پول دستت میاد نگهش ندار برو باهاش پارسیان بخر، بعد که روهم دیگه جمع شدن پارسیان هارو بفروش گوشواره بخر اینجوری چون طلا بالا میره پارسیان هم به طبع بالا میره و در آخر میتونی گوشواره بخری