یه سگ داریم البته سگ ما نیست زایمان کرد دو ماه پیش ۷تا بچه به دنیا آورد که سه تاش فوت شدن ما هم خاکش کردیم موند۴تا یکی شو بردن بزرگ کنن موند ۳تا .که اونم چند روز پیش نمیدونم کی بردشون😐الان سگه تنهاست 😭وقتی بچه هاش موندن میرفت تو یه جای مخروبه میخابید ماهم نایلون کشیده بودیم . ولی الان میاد جلوی در ما میخابه . احساس میکنم ناراحته و بی حوصله 😭خیلی ناراحتم براش 😭😭ینی به خاطر بچه های ناراحته 🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خاطربچه هاشه که ناراحت .کاش عقیمش کنی کهدیگه عذاب نکشه.یه سری هاکه میگن خوش به حالت واسه ناراحتیت اینه دلیل نمیشه من زندگیم پرازناراحتیه ولی غصه حیونهام خیلی میخورم .اتفاقا ادمایی که غم دارن خیلی راحت میتونن غم همه حتی حیوونهاویاحتی گیاهان روهم بفهمن
☹️☹️یاد گربه ای افتادم که تو بچگی منو داداشم توله هاش پرت کردیم پشت بود ..😭😭😭اون انگار میدونست مامان ما کیه میومد تو حیاط جلو مامانم میو میو میکردانگار داشت شکایت میکرد ...🤕مامانمم با هرآه گربه ی فوش نسار ما میگرد