2777
2789
عنوان

دلم کبابه 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 27 پست
الهی خیر ببینی  الهی تو زندگیت انرژی مثبتش و ببینی  دورت بگردم خواهرم اگه عقیمش کنی که د ...

ممنونم💚باشه با همسایه ها صحبت کنیم ببیریمش🥲اونا هم خیلی دوسش دارن 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعضیا فکر میکنن سر یه چیز کوچیک ناراحتی یعنی دغدغه و ناراحتی دیگه نداری؟ انقد بدم میاد از این اخ ...

وای دقیقاً همین رو بگو .😐قربون دهنت

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

به خاطربچه هاشه که ناراحت .کاش عقیمش کنی کهدیگه عذاب نکشه.یه سری هاکه میگن خوش به حالت واسه ناراحتیت اینه دلیل نمیشه من زندگیم پرازناراحتیه ولی غصه حیونهام خیلی میخورم .اتفاقا ادمایی که غم دارن خیلی راحت میتونن غم همه حتی حیوونهاویاحتی گیاهان روهم بفهمن

☹️☹️یاد گربه ای افتادم که تو بچگی منو داداشم توله هاش پرت کردیم پشت بود ..😭😭😭اون انگار میدونست مامان ما کیه میومد تو حیاط جلو مامانم میو میو میکردانگار داشت شکایت میکرد ...🤕مامانمم با هرآه گربه ی فوش نسار ما میگرد 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
☹️☹️یاد گربه ای افتادم که تو بچگی منو داداشم توله هاش پرت کردیم پشت بود ..😭😭😭اون انگار میدونست ما ...

وایییی.نمیذونم بخندم به این یا گریه کنم 😐

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
وایییی.نمیذونم بخندم به این یا گریه کنم 😐

😮‍💨اره ..من ۸ سالم بود داداشمم ۵ سال 

فکر میکردیم گربه ها روپرت کنیم پشت بوم مامانش،میاد میبرتشون ...ولی انگاری گربه ها مرده بودن ..

هیچ وقت یادم نمیرع ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
😮‍💨اره ..من ۸ سالم بود داداشمم ۵ سال  فکر میکردیم گربه ها روپرت کنیم پشت بوم مامانش،میاد میب ...

خودت رو ناراحت نکن .بچه بودین دیگه

خدایا شکرت بابت همه چیز💚