2821
2789
ترسی نداره که مگه خلاف شرع کردی ، اسی خدارو شکر کن هزار بار هرگز بفکر سقط نباش که خدا قهرش میگیره ، ...

اصلا به فکر سقط نباش اگه واقعا نامزدی ، چون بعضی با دست پسر این اتفاق براشون میوفته   اینحوری میگم   ... 

چون واقعا نعمت هست بچه .... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام گلم برو مطالب تاپیک منو بخون  مطالب داره برای دوقلو باردار شدن ... جنسیت و تقویت اسپرم و ...

فداتشم عزیزم ممنونم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
من نامزدم کم مونده ب عروسیم میترسم از ابروم

عزیزم عروسی میکنید دیگه زود. مهم نیست. تازه 3 ماه میکشه شکم معلوم شه. زودتر عروسی کنید. 

خجالت هم نداره. تو از همسر شرعی و عرفیت بچه دار شدی. حلاله و مبارک. انشاءالله به خوشی و خوشبختی بزرگش کنی. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
عقدیم ولی مراسم عروسی نگرفتیم ک بریم خونه خودمون

زودتر مراسم بگیرین گلم

سمت ما که دیگه همه دخترا توعقد حامله میشن جدیدن مد شده انگار 😐😐

چند ماه بعد جشن عروسی اعلام می کنندبارداره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خیلیییی خوشحاله بیش از حد خوشحاله

این مطالب هم بخون برای هوش و زیبایی و خوش اخلاق وخوش روزی بودن و..... داره 

ان شاالله بچه سالم وصالح باشه .. وباعث افتخار وسربلندیت

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من میترسم از مامانم

نگو صبر کن بعد عروسی بگو...

فقط به شوهرت بگو زودتر مراسمو بگیره تاریخو جلوتر بندازه ...

نزاری هم ازین ماجرا سوء استفاده.. بگه بدون جشن بریم خونه خودمون ... حتی شده یه مراسم کوچیک بگیر زودتر ... کوتاه نیای چون عروسی فقط یک بار هست حسرتش به دلت میمونه تا آخر عمر...

دوست من هی اومد مراسم بگیره مادر بزرگ خودش یک بار فوت کرد تا چهل صبر کرد

یک بار مادر بزرگ همسرش فوت کرد . تاچهل صبر کرد .. ینی ماه ۷ شده بود جشن گرفت شکمش بالا اومده ولی کوتاه نیومد