2821
2789
عزیزم   اگه میتونی که فردا برو ازمایش  البته ازمایش بارداری عصرها میگیرن  و بعضی ها ...

دوبار گرفتم دوتاشم همینجوری شد فقط از این مارک بود دوتاشم ممکنه اون دوبارم کاذب باشه ؟؟؟

اصولاً اگه خط پایین پررنگ باشه پسره ولی اگه هاله بیفته دختره ، من دوتا پسر دارم تو رو خدا دعا کن این ...

عزیزم بارداری دوقلو برای جنین ها خطرناکه  ،  همون تک بچه اوردن برای سلامت بچه بهتره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصولاً اگه خط پایین پررنگ باشه پسره ولی اگه هاله بیفته دختره ، من دوتا پسر دارم تو رو خدا دعا کن این ...

ایشالا خدا بهت دوتا دختر ناز هدیه بده نگران نباش

من اطلاعی ندارم

عزیزم اره  با وجود بارداری امکان خونریزی هست 

اما گاهی مشکلی وجود نداره و خونریزی ایجاد میشه

گاهی مشکلی برای جنین افتاده که باعث خونریزی میشه 

باید به دکتر مراجعه کنی....

من نامزدم کم مونده ب عروسیم میترسم از ابروم

ترسی نداره که مگه خلاف شرع کردی ، اسی خدارو شکر کن هزار بار هرگز بفکر سقط نباش که خدا قهرش میگیره ، به همسرت بگو و هرچه زودتر عروسی بگیرین 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

سلام گلم برو مطالب تاپیک منو بخون 

مطالب داره برای دوقلو باردار شدن ... جنسیت و تقویت اسپرم و تخمک و زود باردار شدن ... وبعد هم باهوش بودن و خوش روزی بودن و خوش اخلاق بودن و خوش روزی بودن آن شاالله به دردت بخوره ...

فقط گلم مطالب جنسیت دقیق انجام بده حتما قرص کلسیم و منیزیم خارجی بخر بده شوهرت از دوماه قبل... چون ژن ونطفه شوهرت قوی هست که پسر میشه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡