aaahanaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 812 عنوان کراش 91 بازدید | 9 پست اقا من کراش و مییدیم بعد ی وقتایی کلاس میزاره با مغروریت میره بعد ی بار بهش زل زدم 🥲 اقا ۳بار برگشت نگاه کرد من میخوام بدونم هیزع یا ن🤣🤣🤣 1401/10/30 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12463 دیگ ببخشید به منم زول بزنی ۳ بار ک هیچی ده بار دیگ بعدش بهت زول میزنم ببینم چشه انقد نگام میکنه😂 سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
اژدها_واردمیشود عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 843 تو هیزیا اون بدبخت تعجب کرذه🤣 خیانت نکنید و به مادرشوهر وخواهرشوهر خود اهمیت ندهید🗡👀
aaahanaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 812 دیگ ببخشید به منم زول بزنی ۳ بار ک هیچی ده بار دیگ بعدش بهت زول میزنم ببینم چشه انقد نگام میکنه😂 ن اخه انچنان زل بدی نزدم🤣🤣 ی نگاه میکرد سریع بر میگشتم زرتم دوباره نگاهش میککردم🤣🥲
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12463 ن اخه انچنان زل بدی نزدم🤣🤣 ی نگاه میکرد سریع بر میگشتم زرتم دوباره نگاهش میککردم🤣🥲 خو نگاش نکن😁میخوای امتحان کنی هیزه یا نه؟!من کراش مجردیم... آخخخ... فامیل بود، اوایلی ک کراشم شدع بود اومده بود خونمون، رو دو تا مبل دوووور از هم نشسته بودیم. انننقد نگا کرد بهم پاشدم رفتمتو آشپزخونه.حس کردم بیشتر بمونم قلبم از مغزم میزنه بیرون😂 سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
aaahanaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 812 خو نگاش نکن😁 میخوای امتحان کنی هیزه یا نه؟! من کراش مجردیم... آخخخ... فامیل بود، اوایلی ک کراشم ش ... اره 🤣 دفعه اخر دیدارموننگاهش نکردم 🥲🤣🤣🤣 شتت🤣
aaahanaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 812 فکر کرده آدم مشکوکی هستی و میخوای ترورش کنی😂 🤣