2777
2789

دیگ ببخشید به منم زول بزنی ۳ بار ک هیچی ده بار دیگ بعدش بهت زول میزنم ببینم چشه انقد نگام میکنه😂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگ ببخشید به منم زول بزنی ۳ بار ک هیچی ده بار دیگ بعدش بهت زول میزنم ببینم چشه انقد نگام میکنه😂

ن اخه انچنان زل بدی نزدم🤣🤣 ی نگاه میکرد سریع بر میگشتم زرتم دوباره نگاهش میککردم🤣🥲

ن اخه انچنان زل بدی نزدم🤣🤣 ی نگاه میکرد سریع بر میگشتم زرتم دوباره نگاهش میککردم🤣🥲

خو نگاش نکن😁

میخوای امتحان کنی هیزه یا نه؟!

من کراش مجردیم... آخخخ... فامیل بود، اوایلی ک کراشم شدع بود اومده بود خونمون، رو دو تا مبل دوووور از هم نشسته بودیم. انننقد نگا کرد بهم پاشدم رفتم‌تو آشپزخونه.

حس کردم بیشتر بمونم قلبم از مغزم میزنه بیرون😂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خو نگاش نکن😁 میخوای امتحان کنی هیزه یا نه؟! من کراش مجردیم... آخخخ... فامیل بود، اوایلی ک کراشم ش ...

اره 🤣 دفعه اخر دیدارمون‌نگاهش نکردم  🥲🤣🤣🤣 شتت🤣