2777
2789

دیگ ببخشید به منم زول بزنی ۳ بار ک هیچی ده بار دیگ بعدش بهت زول میزنم ببینم چشه انقد نگام میکنه😂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگ ببخشید به منم زول بزنی ۳ بار ک هیچی ده بار دیگ بعدش بهت زول میزنم ببینم چشه انقد نگام میکنه😂

ن اخه انچنان زل بدی نزدم🤣🤣 ی نگاه میکرد سریع بر میگشتم زرتم دوباره نگاهش میککردم🤣🥲

ن اخه انچنان زل بدی نزدم🤣🤣 ی نگاه میکرد سریع بر میگشتم زرتم دوباره نگاهش میککردم🤣🥲

خو نگاش نکن😁

میخوای امتحان کنی هیزه یا نه؟!

من کراش مجردیم... آخخخ... فامیل بود، اوایلی ک کراشم شدع بود اومده بود خونمون، رو دو تا مبل دوووور از هم نشسته بودیم. انننقد نگا کرد بهم پاشدم رفتم‌تو آشپزخونه.

حس کردم بیشتر بمونم قلبم از مغزم میزنه بیرون😂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خو نگاش نکن😁 میخوای امتحان کنی هیزه یا نه؟! من کراش مجردیم... آخخخ... فامیل بود، اوایلی ک کراشم ش ...

اره 🤣 دفعه اخر دیدارمون‌نگاهش نکردم  🥲🤣🤣🤣 شتت🤣