2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا؟ ینی هیچ وقت؟؟🙁🙁🙁 خب امسال ت بخر شاید فرجی بشه 

نه هیچوقت نخریده و نمیخره حتی تولدم 

منم مثل خودش رفتار میکنم یکی دوسال گرفتم دیدم اون کاری نمیکنه دیگه منم مثل خودش شدم

پارسال نبود

امسال هست ولی چیزی نمیخرم😁

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

پارسال دوتا تیشرت و ی پلیور گرفتم

آره پلیور و... تیشرتم خوبه اما من ی موزر گوش بینی خریدم میخام ی چی دیگ هم بخرم تا پول دستمه اما لباس و... خریدم براش ی پولیوری چیزی بگیرم 

جوراب برا پدر🤣😬شوهر هم یوخدی

😂😂😂😂😂😂 بنده خدا باباها توقع ایم ندارن ولی من دو ساله نامزدم دوسالشم روز مرد برام گل و کادو خریده منم گلو میدم ب بابام😂😂😂😂😂

چ بی حوصله🥺🥺🥺

بی حوصله نیستم منو شوهرمم خیلی همو دوست داریم ولی روز زن کارتشو داد گفت ۲ میلیون بزن به کارت خودت خیلی بهم بر خورد منم بهش گفتم روز مرد  کوفتم‌نمیخرم 🤣 تولدش سنگ تموم گذاشته بودم

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه