ووووی خدا دوقلو دوست دارم، رادمهر و شادمهر، ایسان وایناز
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه...