2777
2789

تا بیدار شده داره عصر یخبندان نگاه میکنه با 31سال سن😂😂😂

برای هزارمین بار البته😹😹

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش منم متولد ۶۵عاشق انیمیشن افتضاح نمیدونم چرا واقعا 

ولی عصر یخبندان منم عاشقشم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

خخخخ

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

واییییییییییی 😐😂

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

منم با سی و نه سال سن  هروقت دلم بخواد   عصر یخبندان و شرک و انیمه های جذابی که دوست دارم نگاه میکنم اما نمیذازم شوهر و بچم بفهمن  چون ازابهتم کاسته میشه  

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

یه فلش داره دویس تا انیمیشن توشه شبو روز داریم میبینیم😂😂😂😂

دخترمم معتاد کرده

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹