2777
2789
سوره حشر ۴۰روز 

برا ازدواج ؟🥺

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدیث کسا ی بار چله گرفتم برای ی موردی حاجت داد

کلا حدیث کسا خیلی خیلی مجربه

۴۰ شب نماز شب هدیه به حضرت ام البنین هم فوق العاده مجربه

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
حدیث کسا ی بار چله گرفتم برای ی موردی حاجت داد کلا حدیث کسا خیلی خیلی مجربه ۴۰ شب نماز شب هدیه به ...

چهل بار پشت سرهم ميشه؟

صلوات به نيت تعجيل در فرج آقا امام زمان عج الله 
ن از زیارت عاشورا  ن از حدیث کسا  ن از سوره فجر  ن از سوره حشر  نه از دعای ت ...

ببخشید به نماز و روزه پایبندی؟

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
ببخشید به نماز و روزه پایبندی؟

اره نمازمم سرجاشه 

یه سیدی بود هر سری برای شهادت اماما و‌تولداشون نماز حاجت میذاشت هدیه بهشون حتی اونا رو هم انجام دادم 

روزه هامم‌‌جز دوران پریود تو این چند سال همرو گرفتم حتی بیشتر چون قضاشو دوبرابر گرفتم 

اره نمازمم سرجاشه  یه سیدی بود هر سری برای شهادت اماما و‌تولداشون نماز حاجت میذاشت هدیه بهشون ...

عزیزم یه جایی یه مشکلی هست خدا خیلی بزرگه ببین چیشده که دعات مستجاب نمیشه گلم 

منم برات. دعا میکنم انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞