2777
2789
عنوان

ژل لب

276 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها از تجربیات ژل لب هر کی زده میگه  کسایی ک اولین بار زدید چقدر جذب شد ژلتون کی‌ترمیم رفتید 

و اینکه کبودی لب و م و ورم داخل لب منظورم داخل دها لب داخل  ورم یا خونمرگی داشته باشه طبیعیه  ؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می دونم اگ طبیعی بزنم خیلییی قشنگ میشم ولی اگ غیر طبیعی باشم خ زشت میشم اررومه ی دکتر خوب بهم ن ...

یه دکتر بهت معرفی میکنم برو دعام کن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

ببین قبل کرونا رفتم گفتم ۱ سسی بزن....قشنگ شد ولی زود جذب شد.....پارسال رفتم گفتم هر چی خودت میدونی ۳ سی‌سی زد....یه ماه بعدش ۲ سی‌سی......عید هم ۱ سی‌سی تازه فرم گرفت و همه گفتن قشنگ شده......حالا امسال دوباره باید برم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
ببین قبل کرونا رفتم گفتم ۱ سسی بزن....قشنگ شد ولی زود جذب شد.....پارسال رفتم گفتم هر چی خودت میدونی ...

ببین من الان دو سیسی‌زدم دیروز زدم بعد چون اولین باره نگرانم خیلی ورم داره بعد اینه یکم کبوده روش ولی از داخل دها ب سمت داخلی لبم متوجهی ک چی میگم اون داخلم ورم واره و حالت خونمردگی  ولی درد ندارماا 

ببین من الان دو سیسی‌زدم دیروز زدم بعد چون اولین باره نگرانم خیلی ورم داره بعد اینه یکم کبوده روش ول ...

طبیعیه.....مال من بعد از ۳ بار تازه جا افتاد.....حالا مال شمام ممکنه مثلا تا دو هفته همین باشه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
الین بار چقدر ژول کشید تا جذب بشه  و ورمش اینا بخوابه

اولین بار قبل کرونا خیلی زود رفت.......ببین آب زیاد بخور....خیلی بخور.....آب خنک

طبیعیه.....مال من بعد از ۳ بار تازه جا افتاد.....حالا مال شمام ممکنه مثلا تا دو هفته همین باشه

ااا پس طبیعیه. من انقدر ترسیده بودم تا صبح نخوابیدم بعد چون میگم بار اول زدم لبام اصلا قرینگی نداره دیروز نسبتا بهتر بود ولی الان نه انگار یه جاهاییش مثلا گوشه لبم ی طرفش یکم خالی طره ک‌بهم گفت تقریبا دو هفته دیگه برم برا ترمیم عکسمم فرستاد برا همونی ک زد گفت طبیعیه چون اولین باره میزنی بافت لبت شوک شده و باید ترمیم بیای همرو اوکی میکنم واست 

ااا پس طبیعیه. من انقدر ترسیده بودم تا صبح نخوابیدم بعد چون میگم بار اول زدم لبام اصلا قرینگی نداره ...

من دفعه آخری قشنگ تابه تا بود ....بهش پی ام دادم گفت قرص هیدروکورتیزون بخور.....منم نخوردم....خودش خوب شد