ببین قبل کرونا رفتم گفتم ۱ سسی بزن....قشنگ شد ولی زود جذب شد.....پارسال رفتم گفتم هر چی خودت میدونی ۳ سیسی زد....یه ماه بعدش ۲ سیسی......عید هم ۱ سیسی تازه فرم گرفت و همه گفتن قشنگ شده......حالا امسال دوباره باید برم
من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
ببین قبل کرونا رفتم گفتم ۱ سسی بزن....قشنگ شد ولی زود جذب شد.....پارسال رفتم گفتم هر چی خودت میدونی ...
ببین من الان دو سیسیزدم دیروز زدم بعد چون اولین باره نگرانم خیلی ورم داره بعد اینه یکم کبوده روش ولی از داخل دها ب سمت داخلی لبم متوجهی ک چی میگم اون داخلم ورم واره و حالت خونمردگی ولی درد ندارماا
طبیعیه.....مال من بعد از ۳ بار تازه جا افتاد.....حالا مال شمام ممکنه مثلا تا دو هفته همین باشه
ااا پس طبیعیه. من انقدر ترسیده بودم تا صبح نخوابیدم بعد چون میگم بار اول زدم لبام اصلا قرینگی نداره دیروز نسبتا بهتر بود ولی الان نه انگار یه جاهاییش مثلا گوشه لبم ی طرفش یکم خالی طره کبهم گفت تقریبا دو هفته دیگه برم برا ترمیم عکسمم فرستاد برا همونی ک زد گفت طبیعیه چون اولین باره میزنی بافت لبت شوک شده و باید ترمیم بیای همرو اوکی میکنم واست